Schildersbedrijf Kettering Logo
Glaszetter Hengelo

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Glaszetter Hengelo

Welkom bij Schildersbedrijf Kettering, uw nummer één glaszetter in Hengelo. Met jarenlange ervaring staat ons team van vakbekwame glaszetters klaar voor al uw glaszet behoeften. Of u nu op zoek bent naar een snelle reparatie of een volledige renovatie van uw beglazing, bij ons bent u aan het juiste adres.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Glaszetters in Hengelo

Als Glaszetter in Hengelo, bieden we bij Schildersbedrijf Kettering een reeks diensten om aan al uw behoeften te voldoen. Onze glaszetters zijn ervaren in het uitvoeren van zowel grote als kleine projecten en kunnen u helpen bij alles, van glasreparaties tot volledige vervangingen.

Wanneer u ons kiest voor uw glaswerk, hoeft u zich geen zorgen te maken: wij nemen de volledige verantwoordelijkheid van begin tot eind. Dat betekent het nauwkeurig meten van het glas, de bestelling bij onze betrouwbare leveranciers, het nauwkeurig installeren en tenslotte de details tot in de puntjes afwerken. Bovendien is ons team van Glaszetters in Hengelo uitzonderlijk getraind in het handelen met zorg en precisie, zodat uw eigendommen op hun best blijven.

Voor ons is geen project te groot of te complex. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door dubbel glas in een historisch pand, of het op maat maken en plaatsen van een speciale glazen douchewand in uw huis, wij hebben de vaardigheden en de kennis om de klus te klaren.

Glaszetters in Hengelo
Perfect uitgemeten door glaszetters in Hengelo

Onze Werkwijze in Hengelo

Zoals bij elk vakmanschap, zijn ook bij glaszetten de werkzaamheden wat ingewikkeld, vooral voor diegenen die niet bekend zijn met het proces. Bij Schildersbedrijf Kettering waarderen we transparantie en daarom willen we onze klanten graag inzicht geven in hoe we te werk gaan bij glasreparatie of vervanging door een van onze glaszetters uit Hengelo.

In de eerste plaats wordt elke job voorafgegaan door een evaluatie. We analyseren de schade of het project, meten nauwkeurig de afmetingen en plan de aard van het benodigde werk. Vervolgens bestellen we het nodige glas en andere benodigdheden om de reparatie of vervanging uit te voeren.

Ons team van ervaren glaszetters heeft de kennis om u te adviseren over de beste opties voor uw situatie. Dit kan variëren van eenvoudig enkel glas tot geavanceerd isolerend of gelaagd glas. Ons doel is om te zorgen voor de optimale combinatie tussen functionaliteit, esthetiek en kosten.

Tijdens de installatieprocess wordt er grote aandacht besteed aan precisie en netheid. We zorgen ervoor dat er geen overlast of rotzooi achterblijft en dat uw pand in dezelfde, of zelfs betere staat verkeerd als toen we begonnen.

Of u nu een eenvoudige ruit nodig heeft of een volledig op maat gemaakte glazen installatie, bij Schildersbedrijf Kettering bent u in goede handen. We nodigen u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe onze glaszetter Hengelo diensten uw leven gemakkelijker en veiliger kunnen maken!

Vrijblijvend Advies voor Uw Glasproject in Hengelo

Bij het overwegen van nieuwe glasinstallaties of het vervangen van bestaand glas in uw woning of bedrijfspand in Hengelo, begrijpen we dat er tal van vragen en overwegingen kunnen ontstaan. Welk type glas past het beste bij uw behoeften? Hoe kunt u de energie-efficiëntie van uw pand verbeteren? Of hoe kan speciaal glas bijdragen aan het uiterlijk en functionaliteit van uw ruimte?

We vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt die aansluit bij uw persoonlijke wensen en de technische eisen van uw pand. Daarom bieden we vrijblijvend advies aan, waarbij een van onze ervaren specialisten met u meedenkt over de beste glasoplossingen. Dit advies omvat een breed scala aan onderwerpen, van de isolatiewaarden van verschillende soorten glas tot de veiligheidsaspecten en de invloed van glas op het interieurontwerp van uw ruimte.

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om uw situatie en behoeften grondig te evalueren. We bespreken de verschillende opties, inclusief de voor- en nadelen van elk type glas, om u te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen. Of u nu interesse heeft in hoogrendementsglas voor betere isolatie, geluidswerend glas voor een rustigere leefomgeving, of esthetisch getint glas dat past bij de stijl van uw pand, ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap bij uw project in Hengelo.

Vakmanschap Glaszetters in Hengelo

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Duurzaamheid en Milieu

Bij Schildersbedrijf Kettering nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en vinden we het belangrijk om rekening te houden met het milieu in alles wat we doen, inclusief onze diensten als glaszetter in Hengelo.

Wij geloven dat het mogelijk is om hoge kwaliteit te leveren zonder dat het milieu daarbij in het geding komt. Daarom zorgen we ervoor dat we gebruikmaken van duurzame materialen en praktijken in al onze glaswerkzaamheden. Of het nu gaat om het gebruik van hoog rendement geïsoleerd glas om de energie-efficiëntie te verbeteren of om het recyclen van oude ramen en deuren, we zoeken altijd manieren om onze impact op het milieu te verminderen.

Daarnaast streven we er ook naar om onze klanten te adviseren over de meest energie-efficiënte keuzes voor hun woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om het kiezen van dubbel glas ter vervanging van enkel glas, of advies over de isolatie van uw ramen, we hebben de kennis en ervaring om u te helpen de meest duurzame en kostenefficiënte keuze te maken.

Als u op zoek bent naar een glaszetter in Hengelo die hoogstaande kwaliteit levert en tegelijkertijd rekening houdt met het milieu, dan is Schildersbedrijf Kettering de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met al uw glaswerkzaamheden zonder de gezondheid van onze planeet in gevaar te brengen.

Glaszetters plaatsen een groot raam in Hengelo
Groot glazen raam in een moderne woning in Hengelo

Veelgestelde Vragen

Als toonaangevende glaszetter in Hengelo, willen we ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent voordat u een beslissing neemt over uw glaszetwerk. Hier zijn enkele van de meest voorkomende vragen die we krijgen van onze klanten:

Wat kost een glaszetter?

De kosten van een glaszetter kunnen variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de klus. Over het algemeen worden de kosten bepaald door het soort glas, de grootte van de glaspartij en eventuele extra voorzieningen die nodig zijn. Bij Schildersbedrijf Kettering werken we altijd met transparante prijzen om verrassingen te voorkomen.

Hoe lang duurt het om glas te vervangen?

Het proces van het vervangen van glas kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de klus. Over het algemeen kan een enkel raam in een paar uur worden vervangen, terwijl grotere projecten langer kunnen duren. Daarbij doen wij altijd onze uiterste best om zo efficiënt mogelijk te werken en de overlast tot een minimum te beperken.

Heeft u een vraag die niet hierboven staat? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen over onze glaszetter Hengelo diensten.

Waarom Kiezen Voor Schildersbedrijf Kettering

Schildersbedrijf Kettering onderscheidt zich als dé vooraanstaande glaszetter Hengelo. Er zijn diverse redenen waarom vele klanten voor ons kiezen voor hun glaszetwerk.

Voorop staat onze toewijding aan kwaliteit. We gebruiken alleen het beste glas en materialen voor uw projecten. Van eenvoudige raamvervangingen tot ingewikkelde glas projecten, we stellen hoge eisen aan ons werk en streven naar perfecte resultaten iedere keer weer.

Ten tweede zijn onze glaszetters in Hengelo experts in hun vak. Ze hebben uitgebreide training en ervaring in allerlei soorten glaswerk. Dit stelt ze in staat om gedetailleerd en nauwkeurig werk te leveren, wat u uiteindelijk kosten bespaart op lange termijn.

Daarnaast begrijpen we hoe belangrijk het is om betrouwbaar te zijn. Ons team is altijd op tijd en we communiceren open en eerlijk over tijdlijnen en kosten. We willen dat u zo min mogelijk overlast ervaart en streven ernaar om projecten op tijd en binnen budget af te ronden.

En last but not least, bij Schildersbedrijf Kettering gaan we verder dan alleen glaszetten. We bieden een heel scala aan diensten zoals buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, spuitwerk, behangen, en nog veel meer om van uw huis een thuis te maken.

Met ons kiezen voor uw glaszetwerk in Hengelo betekent kiezen voor kwaliteit, ervaring, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Wij staan klaar om aan de slag te gaan met uw glasproject!

Een hoogwerker wordt gebruikt om het glas te zetten in Hengelo
Professionele glaszetters in Hengelo

Glaszetter in Hengelo nodig?

Staat er een nieuw glasinstallatie- of vervangingsproject op je agenda? Of heb je vragen over de verschillende soorten glas, onze werkwijze of de services die we bieden? Wat je vraag ook mag zijn, ons team bij Glashandel Kettering staat voor je klaar.

Als dé glaszetter in Hengelo, beschikken we over de expertise om al jouw vragen te beantwoorden en de optimale oplossingen te bieden voor jouw glasprojecten. Of je nu advies nodig hebt bij het kiezen van het juiste type glas, meer wilt weten over onze energiebesparende dubbele beglazing, of specifieke wensen hebt voor een glasontwerp, wij hebben de kennis en ervaring in huis.

Contact opnemen is heel eenvoudig. Stuur ons een bericht via onze website, mail ons direct, of bel ons. We zijn trots op onze snelle reactietijden en onze inzet om altijd net dat beetje meer te bieden voor onze klanten. Voor een specifieke offerte kun je bovendien gebruikmaken van ons online offerteformulier.

Voor al je glasprojecten, van installatie tot reparatie, is Glashandel Kettering in Hengelo jouw betrouwbare partner. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je assisteren bij het realiseren van je project.

Werkzaam in Hengelo

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.