Schildersbedrijf Kettering Logo
Buitenschilder

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Buitenschilder

Voor al jouw buiten schilderwerk klussen. Van kozijnen tot aan dakgevels schilderen. Wij zijn er voor jou.

Als u op zoek bent naar een ervaren en vertrouwde buitenschilder, bent u bij Schildersbedrijf Kettering aan het juiste adres. Onze professionals zorgen ervoor dat uw huis, kantoor of andere gebouwen er weer strak en fris uitzien met kwalitatief hoogwaardig buitenschilderwerk.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Wat is Buitenschilderwerk?

Buitenschilderwerk is veel meer dan alleen een verfraaiing van uw woning of bedrijfsgebouw. Het speelt een cruciale rol in het beschermen van uw eigendom tegen weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Het gaat om het schilderen van alle buitenkanten van een huis of gebouw, waaronder de gevel, kozijnen, deuren en schuttingen. Het vereist specifieke vaardigheden en materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Als professioneel schildersbedrijf, begrijpen we dat buitenschilderwerk veel meer is dan alleen verf aanbrengen. Het is een complex proces dat voorbereiding, de juiste keuze van de verf en zorgvuldige toepassing omvat. Voordat de verf aangebracht wordt, wordt het oppervlak grondig schoongemaakt en indien nodig gerepareerd. Dit is van groot belang om de duurzaamheid en uitstraling van het schilderwerk te waarborgen.

Met de juiste frequentie van onderhoud kan een goede laag buitenschilderwerk uw bezit beschermen tegen schadelijke factoren zoals houtrot en andere vormen van schade door weersinvloeden. Wij adviseren doorgaans om het buitenschilderwerk elke vijf tot zeven jaar te laten vernieuwen, afhankelijk van de kwaliteit van de verf en de weersomstandigheden in uw regio.

Buitenschilder
Buitenschilder

De voordelen van professioneel Buitenschilderwerk

Investeren in professioneel buitenschilderwerk brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst zorgt het voor een frisse en verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Maar dat is nog niet alles. De juiste soort en kwaliteit verf fungeert ook als een beschermingslaag tegen verschillende weersomstandigheden en schadelijke uv-stralen, waardoor premature verkleuring en schade wordt voorkomen.

Daarnaast draagt kwalitatief buitenschilderwerk bij aan de duurzaamheid van uw houtwerk. Door regelmatig onderhoud kunnen problemen zoals houtrot op tijd worden geïdentificeerd en aangepakt. Dit kan u op de langere termijn veel kosten besparen. Buitenschilderwerk is dus een slimme investering die de levensduur van uw woning of pand kan verlengen.

Een ander belangrijk aspect is de waarde van uw eigendom. Met goed onderhouden buitenschilderwerk kan de marktwaarde van uw huis of bedrijfsgebouw aanzienlijk verhoogd worden. Het draagt bij aan de algehele uitstraling en maakt een goede indruk op potentiële kopers of klanten.

Of u nu kiest voor een klassieke, traditionele look of graag wil experimenteren met kleuren en stijlen, bij Schildersbedrijf Kettering hebben we ervaring met een breed scala aan projecten. Wij kunnen u helpen de juiste opties te kiezen waarmee u op lange termijn voordelen kunt behalen. Bekijk onze reeds gemaakte projecten om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Buitenschilderwerk bij Schildersbedrijf Kettering?

Er zijn veel redenen waarom klanten ervoor kiezen om hun buitenschilderwerk aan Schildersbedrijf Kettering toe te vertrouwen. Een daarvan is onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Ieder project, ongeacht de grootte, krijgt de aandacht en professionaliteit die het verdient.

We bieden niet alleen binnenschilderwerk en buitenschilderwerk aan, maar ook diensten zoals spuitwerk, behangen en houtrotreparatie. Daarnaast bieden we kleuradvies en interieurtips aan om ervoor te zorgen dat uw wensen en verwachtingen worden waargemaakt.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die de juiste kennis en vaardigheden hebben op het gebied van schilderwerk en renovatie. Bij ons staan klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid centraal. We zorgen ervoor dat we de klus op tijd en binnen het afgesproken budget afronden.

Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om een betrouwbare partner te hebben die u kunt vertrouwen met uw huis of bedrijfspand. Om deze reden stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

Buitenschilder

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Investeer in Kwaliteit: De Kosten van Buitenschilderwerk

Begrijpen wat de kosten zijn van professioneel buitenschilderwerk kan u helpen om een weloverwogen beslissing te nemen met betrekking tot uw huis of bedrijfspand. Hoewel het verleidelijk kan zijn om voor de goedkoopste optie te kiezen, is het belangrijk om te onthouden dat je in veel gevallen krijgt waarvoor je betaalt.

Bij Schildersbedrijf Kettering geloven we in het aanbieden van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze kosten zijn dus niet alleen gebaseerd op de hoeveelheid verf of de tijd die het kost om een project te voltooien. We nemen ook factoren mee zoals de kwaliteit van de gebruikte materialen, de expertise van onze professionals en de uitstekende klantenservice die we leveren.

Het kiezen voor een professioneel schildersbedrijf betekent investeren in vakmanschap en duurzaamheid. Buitenschilderwerk dat op de juiste manier is uitgevoerd, kan jarenlang meegaan en kan u op de lange termijn legio aan reparatiekosten besparen. Het is dus zowel een esthetische als een praktische investering in uw pand.

Voor een gedetailleerd overzicht van de kosten kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons.

Buitenschilder
Buitenschilder

Vraag een offerte aan voor uw buitenschilder project

Is uw woning of bedrijfspand toe aan nieuw buitenschilderwerk en bent u op zoek naar vakmanschap en kwaliteit? Dan bent u bij Schildersbedrijf Kettering aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap zorgen we ervoor dat uw pand er weer prachtig uitziet en beschermd is tegen de elementen.

We begrijpen dat elke klus uniek is. Daarom bieden we persoonlijk maatwerk en houden we rekening met uw specifieke wensen en behoeften. We nemen de tijd om uw project volledig te begrijpen, bieden u advies op maat en leveren resultaten waar u tevreden mee zult zijn.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem de eerste stap en vraag vandaag nog een offerte aan. Ons team staat klaar om u te helpen!

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.