✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7,4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ klussen afgerond

Schilderwerk op een hoogwerker

Veilig op hoogte schilderen. Moet ook gebeuren.

Als schildersbedrijf hebben wij al 20 jaar ervaring met verschillende soorten schilderwerkzaamheden en streven wij ernaar om onze klanten tevreden te stellen. Wij willen jou helpen om meer te leren over de verschillende mogelijkheden die wij bieden en waarom wij de beste keuze zijn om jouw schilderwerk uit te voeren.

Als schildersbedrijf hebben wij al 20 jaar ervaring met verschillende soorten schilderwerkzaamheden en streven wij ernaar om onze klanten tevreden te stellen. Wij willen jou helpen om meer te leren over de verschillende mogelijkheden die wij bieden en waarom wij de beste keuze zijn om jouw schilderwerk uit te voeren.

Martijn kettering voor een muur

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Wij Werken Veilig Op Hoogte – Jouw Veiligheid Is Ons Belangrijkste Doel

Het is van groot belang dat schilderwerk op hoogte op de juiste manier wordt uitgevoerd. Daarom beschikken al onze professionele schilders over de juiste training en veiligheidsuitrusting om deze klussen op de meest veilige manier uit te voeren. Zo kun jij er zeker van zijn dat je krijgt waar je voor betaalt en dat jouw schilderwerk professioneel en veilig wordt uitgevoerd.

Effectief Schilderwerk – Efficiëntie En Snelheid Voeren Bij Ons De Boventoon

Dankzij onze efficiëntie en snelheid zijn wij in staat schilderwerk op een slimme en effectieve manier uit te voeren. Wij werken namelijk met hoogwerkers, waardoor wij sneller dan ooit tevoren kunnen werken. Dit betekent minder overlast, minder tijd kwijt aan opbouw en afbraak, en uiteindelijk kostenbesparend voor jou. Zo slagen wij erin om kwaliteit en snelheid te combineren zonder dat dit ten koste gaat van het eindresultaat.

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Schilderwerk Op Hoogte En Onbereikbare Plekken – Met Onze Hoogwerker Kunnen Wij Het Realiseren

Maak je geen zorgen over hoogten en andere onbereikbare plekken – wij hebben de oplossing voor jou. Onze hoogwerker stelt ons in staat om schilderwerk op de moeilijkste plekken te verwezenlijken, inclusief hoge plafonds of muren en lastige hoekjes. Dankzij onze ervaring weten wij precies hoe we op elke plek een perfect eindresultaat kunnen leveren.

Kwalitatief En Duurzaam Schilderwerk – Wij Staan Altijd Voor Jou Klaar

Wij hechten veel belang aan het leveren van kwalitatief en duurzaam schilderwerk. Om deze reden gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit verf en materialen en zorgen wij voor een kwaliteitscheck van elk werk dat wij uitvoeren. Zo zorgen wij voor een langere levensduur van jouw schilderwerk en een vuurdoop van kwaliteit en precisie.

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.