Schildersbedrijf Kettering Logo
De Betere Schilder

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7,4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ klussen afgerond

De Betere Schilder

Wij zijn gecertificeerd door het keurmerk De Betere Schilder. Extra garantie op kwaliteit.

Bent u op zoek naar professioneel schilderwerk van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Schildersbedrijf Kettering aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring, vakmanschap en uitstekende service bieden wij u de oplossing voor al uw schilderklussen.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Erkend door De Betere Schilder – gegarandeerde kwaliteit

Wist u dat Schildersbedrijf Kettering erkend is door De Betere Schilder? Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap op topniveau. Want alleen de beste schildersbedrijven worden door De Betere Schilder erkend. Zo weet u dat u altijd in goede handen bent bij ons.

De Betere Schilder
De Betere Schilder

Een compleet en voordelig schilderpakket

Kiest u voor schilderwerken door Schildersbedrijf Kettering, dan bieden wij u naast expertise en kwaliteit veel extra voordelen. U profiteert bijvoorbeeld van garantie op al het schilderwerk en een uitgebreide klachtenregeling. Daarnaast investeren wij voortdurend in innovaties en nieuwe technologieën voor nog beter schilderwerk.

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Zorgeloos schilderwerk met garantie en goede nazorg

Schildersbedrijf Kettering gaat voor zorgeloos schilderwerk met garantie en goede nazorg. Onze ervaren vakmensen garanderen u hoogwaardig schilderwerk in een kort tijdsbestek. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden. Zo kunt u altijd met een gerust hart genieten van uw nieuwe schilderwerk.

De Betere Schilder
De Betere Schilder

Voortdurende kwaliteitscontrole voor optimaal resultaat

Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, staat Schildersbedrijf Kettering voortdurend onder kwaliteitscontrole. Dit betekent dat wij onze kwaliteit voortdurend blijven verbeteren en investeren in de nieuwste technieken en innovaties. Op deze manier kunt u altijd rekenen op het beste schilderwerk en de beste service.Ik hoop dat u tevreden bent met deze versie van de tekst!

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.