Woning geschilderd in Eibergen

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7,4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ klussen afgerond

Glas zetten

Vakkundig glas laten zetten door professionals.

Bent u op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van glaszetten om uw woning of bedrijfspand naar een hoger niveau te tillen? Welkom bij Schildersbedrijf Kettering! Onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van schilderwerk en glaszetten stellen ons in staat om professionele en kwalitatief hoogstaande glaswerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de individuele behoeften van onze klanten.

Bent u op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van glaszetten om uw woning of bedrijfspand naar een hoger niveau te tillen? Welkom bij Schildersbedrijf Kettering! Onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van schilderwerk en glaszetten stellen ons in staat om professionele en kwalitatief hoogstaande glaswerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de individuele behoeften van onze klanten.

Martijn kettering voor een muur

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Nauwkeurig glas zetten voor uw woning of bedrijfspand

Schildersbedrijf Kettering biedt een breed scala aan glasopties die perfect zijn afgestemd op uw wensen en specificaties. Onze experts zetten alles glas van standaard enkelglas tot hoogwaardig HR++ dubbelglas. Onze ervaren glaszetters nemen moderne technieken toe, zodat uw glaswerk nauwkeurig en efficiënt geplaatst wordt. Hiermee zorgt u niet alleen voor een uitzonderlijk esthetisch resultaat, maar ook voor een optimaal woon- of werkklimaat.

Glaszetters Hengelo
Glaszetters in een nieuwbouwwoning in Hengelo

Professionele glaszetters met jarenlange ervaring

Met ons team van ervaren glaszetters bent u verzekerd van vakmanschap en deskundige kennis op het gebied van glastransport en glasschadeherstel. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van glaszetten. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuw glas of het vervangen van bestaand glaswerk, wij staan garant voor een service van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Betrouwbare glasherstelservice voor kapotte ramen en glas

Een gebroken raam of een beschadigde ruit is altijd een onhandig probleem. Schildersbedrijf Kettering begrijpt dat u snel en efficiënt geholpen wilt worden om uw woning of bedrijfspand veilig en beschut te houden. Ons team van glaszetters biedt daarom een snelle, betrouwbare en effectieve service voor het repareren van kapot glaswerk. Onze ervaring als glasspecialist maakt het mogelijk om u altijd te voorzien van de hoogste kwaliteit en de meest betrouwbare service.

Glaszetters Kettering

Kwaliteit glaszetoplossingen voor bedrijven en particulieren

Schildersbedrijf Kettering biedt als glasspecialist zijn diensten aan zowel particulieren als bedrijven die de hoogste kwaliteitseisen stellen aan hun glaswerk. Onze glasoplossingen worden altijd afgestemd op uw specifieke wensen en vereisten. We leveren kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie en onze werkwijze wordt gekenmerkt door onze belofte om altijd op tijd en binnen budget te werken. Door ons te kiezen als uw leverancier voor glasoplossingen, kiest u voor de beste kwaliteit, service en afwerking op de markt.

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.