Buitenschilderwerk opgeleverd op een woning

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7,4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ klussen afgerond

Schilder Borculo

Vakkundige schilder in Borculo

Welkom bij Schildersbedrijf Kettering, uw professionele en betrouwbare schilder in Borculo. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, behangen of spuitwerk, we leveren altijd de beste resultaten. Onze toegewijde specialisten staan altijd klaar voor advies en begeleiding om u te helpen bij het realiseren van uw ideale ruimte. Laat uw huis schitteren met de hulp van Schildersbedrijf Kettering, het vooraanstaande schildersbedrijf in Borculo.

Welkom bij Schildersbedrijf Kettering, uw professionele en betrouwbare schilder in Borculo. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, behangen of spuitwerk, we leveren altijd de beste resultaten. Onze toegewijde specialisten staan altijd klaar voor advies en begeleiding om u te helpen bij het realiseren van uw ideale ruimte. Laat uw huis schitteren met de hulp van Schildersbedrijf Kettering, het vooraanstaande schildersbedrijf in Borculo.

Martijn kettering voor een muur

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Onze Diensten

Als uw vertrouwde schilder in Borculo, biedt Schildersbedrijf Kettering een breed scala aan diensten om aan al uw schilder- en renovatiebehoeften te voldoen. We begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Of het nu buitenschilderwerk of binnenschilderwerk is, onze ervaren schilders gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de resultaten lang meegaan. We zijn experts in spuitwerk, een techniek die zorgt voor een glad en egaal oppervlak, ideaal voor grotere oppervlakken of moeilijk bereikbare plaatsen.

Daarnaast bieden we behangdiensten voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle afwerking voor hun ruimte. Onze schilders hebben ervaring met het hanteren van een breed scala aan behangtypen.

Onze diensten omvatten ook gespecialiseerd schilderwerk met een hoogwerker voor projecten op hoogte, het zetten van glas, en het repareren van kozijnen en houtrot die vaak voorkomen in oudere woningen. Onze experts zijn er om u door het hele proces te leiden en ervoor te zorgen dat de resultaten aan uw verwachtingen voldoen.

Last but not least, bieden we ook professioneel kleuradvies en interieurtips aan. Of u nu een complete make-over plant of een frisse uitstraling wilt geven aan uw ruimte, onze schilders kunnen u deskundig advies geven, passend bij uw persoonlijke stijl en comfort.

Spuitwerk opgeleverd in Borculo

Het belang van professioneel schilderwerk

Schilderwerk is meer dan alleen esthetiek. Het draagt bij aan de duurzaamheid en functionaliteit van uw gebouwen en woningen. Als onbetwiste schilder in Borculo, biedt Schildersbedrijf Kettering professioneel schilderwerk dat niet alleen een frisse uitstraling geeft aan uw ruimte, maar ook beschermt en onderhoudt.

Professioneel buitenschilderwerk beschermt uw huis tegen weersinvloeden. Door de juiste verf en technieken te gebruiken, kunnen wij verzekeren dat uw woning bestand is tegen regen, hoge temperaturen, uv-stralen en meer. Binnenschilderwerk draagt bij aan een schone, aantrekkelijke binnenomgeving. Het kan ook invloed hebben op de luchtkwaliteit binnenshuis, afhankelijk van het type verf dat wordt gekozen.

Daarnaast voegt professioneel schilderwerk waarde toe aan uw pand. Een professioneel geschilderde woning of gebouw trekt meer waardering en kan de verkoop- of verhuurwaarde aanzienlijk verhogen. Het kan ook helpen om toekomstige onderhoudskosten te verminderen door problemen vroegtijdig te signaleren en aan te pakken.

Bij Schildersbedrijf Kettering besteden we aandacht aan de kleinste details. We bereiden oppervlakken zorgvuldig voor, maskeren niet te schilderen gebieden af, kiezen de juiste verf voor elk oppervlak en passen de juiste schildertechnieken toe.

Spuitwerk op plafond in een woning in Borculo

Onze voordelen

Bij Schildersbedrijf Kettering gaan we verder dan alleen het leveren van het beste schilderwerk in Borculo. We zetten ons in voor een superieure klantenservice en het bieden van meerwaarde aan al onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom we worden vertrouwd door talloze huiseigenaren en bedrijven in Borculo.

Onze schilders zijn niet alleen ervaren en deskundig, maar brengen ook een niveau van toewijding en passie aan elke klus die ze ondernemen. We besteden aandacht aan de kleinste details en zorgen voor hoogwaardige afwerkingen die uw verwachtingen overtreffen.

We begrijpen dat renovatie of schilderen ontwrichtend kan zijn voor uw dagelijks leven. Daarom zorgen we ervoor dat we onze werkzaamheden nauwkeurig plannen en uitvoeren om verstoringen tot een minimum te beperken. We respecteren uw tijd en eigendom en laten de locatie schoon en opgeruimd achter na afronding van ons werk.

Bovendien adviseren onze specialisten u niet alleen over de beste keuzes wat betreft materialen en technieken, maar kunnen ze ook kleuradvies en interieurtips geven om uw ruimte echt persoonlijk te maken.

Bij Schildersbedrijf Kettering geloven we in transparantie en eerlijke prijzen. We geven duidelijke offertes zonder verborgen extra kosten. We stellen alles in het werk om u kwaliteitswerk te leveren dat elke cent waard is.

Als het toonaangevende schildersbedrijf in Borculo, zijn we vastbesloten om u de best mogelijke schilderdiensten te bieden.

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Veelgestelde vragen

In ons streven naar transparantie en superieure klantenservice proberen we alle veelgestelde vragen van onze klanten te beantwoorden. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over onze diensten als schilder in Borculo.

Welke diensten biedt Schildersbedrijf Kettering precies aan? – We bieden een breed aanbod aan diensten, variërend van binnenschilderwerk en buitenschilderwerk tot spuitwerk, behangen, het zetten van glas, reparatie van kozijnen en houtrot, en kleuradvies en interieurtips.

Kan ik een schatting van de kosten krijgen? – Absoluut! Wij verstrekken gedetailleerde en nauwkeurige offertes na een grondige beoordeling van het project. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Kan ik mijn eigen verf leveren voor het schilderwerk? – We doen er alles aan om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Als u specifieke verf heeft die u wilt gebruiken, bespreken we dat graag met u tijdens de planningsfase van het project.

Heeft u nog meer vragen? We horen graag van u. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons werken aan uw droomproject.

Schilderwerk op een deur binnenshuis in Borculo
Spuitwerk en schilderwerk aan het aanbrengen in Borculo

Neem contact met ons op

Schildersbedrijf Kettering, uw vertrouwde schilder, staat klaar om u te helpen bij het transformeren van uw huis of bedrijfsruimte. Heeft u meer vragen? Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte oplossing voor uw schilderbehoefte te vinden.

Onze experts kunnen u begeleiden door alle fasen van uw project, van de eerste consultatie en planning, tot de uitvoering en afwerking. We zijn er trots op dat we consistente, betrouwbare en hoogwaardige diensten leveren. U kunt rekenen op de toegewijde aandacht en het vakmanschap dat ons onderscheidt als het top schildersbedrijf in Borculo.

Of het nu gaat om een groot commercieel project of een eenvoudige verfbeurt thuis, bij ons bent u in goede handen.

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.