✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7,4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ klussen afgerond

Behangspecialisten

Uw expert in stijlvol en kwalitatief behangwerk!

Waarom zou u verder kijken dan Schildersbedrijf Kettering voor uw schilderwerken? Ons team staat bekend om de vakkundigheid en ervarenheid in de branche, waardoor wij graag uw project tot leven brengen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw kleurenpalet voor uw woonkamer of een complete renovatie voor uw kantoorpand, bij ons bent u aan het juiste adres voor de juiste service en kwaliteit.

Waarom zou u verder kijken dan Schildersbedrijf Kettering voor uw schilderwerken? Ons team staat bekend om de vakkundigheid en ervarenheid in de branche, waardoor wij graag uw project tot leven brengen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw kleurenpalet voor uw woonkamer of een complete renovatie voor uw kantoorpand, bij ons bent u aan het juiste adres voor de juiste service en kwaliteit.

Martijn kettering voor een muur

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Renovlies en Glasweefselbehang

Schildersbedrijf Kettering heeft verschillende vakbehangers met jarenlange ervaring in het aanbrengen van renovlies en glasweefsel behang. Renovlies behang is super sterk en geeft een vlak, naadloos en strak resultaat op uw wanden. Deze populaire behang soort word voornamelijk aangebracht in nieuwbouwwoningen maar is ook uitermate geschikt voor renovaties in woningen of kantoorpanden.

Kettering glasweefsel

Elk Detail Telt bij Schildersbedrijf Kettering

Wij begrijpen als geen ander dat aandacht voor detail cruciaal is bij elk schilderproject. Bij Schildersbedrijf Kettering doen wij geen concessies aan de afwerking van ons werk omdat elke opdracht voor ons uniek is. Onze schilders zorgen dat alle facetten van uw project met de juiste zorg en precisie worden behandeld, zodat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Maatwerk Oplossingen voor Al uw Schilderprojecten

Het bieden van maatwerk oplossingen is een van de karakteristieke kenmerken van Schildersbedrijf Kettering. Onze professionele schilders hebben oog voor detail en luisteren nauwgezet naar uw wensen en ideeën. Hierdoor bieden wij u een passend voorstel met de beste oplossingen en materialen die bij uw project passen.

Kettering behangspecialisten

Creatief en Inspirerend Schilderwerk

Onze schilders zijn niet enkel vakmannen, maar ook creatieve geesten. Ze brengen kleuren samen op unieke en inspirerende manieren waardoor uw project nog meer tot de verbeelding spreekt. Schildersbedrijf Kettering is gepassioneerd over schilderwerken, waardoor u zeker kunt zijn van een kwaliteitsvol geschilderd werk. Wij helpen u graag om uw visie tot leven te brengen en bieden spannende ideeën om uw interieur of exterieur te verfraaien.

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.