Schildersbedrijf Kettering Logo

Over Ons

Ontdek wie wij zijn. Jouw schilderpartner uit het Oosten.

Over Schildersbedrijf Kettering

Bij Schildersbedrijf Kettering in Neede kun je rekenen op één vast aanspreekpunt voor al jouw schilderwerk. We vinden het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang en de status van jouw project. Daarom staan we altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit zowel particulieren als bedrijven. Of je nu je huis wilt laten schilderen, je kantoor een frisse nieuwe uitstraling wilt geven, of een volledig renovatieproject hebt, wij staan voor je klaar. Daarnaast werken we ook graag samen met vastgoedbeheerders, aannemers en architecten om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen.

De Betere Schilder
Werkplaats Schildersbedrijf Kettering

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Wat klanten over ons zeggen

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Onze Diensten

Bekijk wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.

Onze Diensten

Bekijk wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.