✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7,4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ klussen afgerond

Binnenschilderwerk

Professioneel binnenschilderwerk op maat.

Schildersbedrijf Kettering is het professionele en betrouwbare schildersbedrijf dat u nodig heeft voor het leveren van hoogwaardig binnen schilderwerk. Wij hebben grote expertise in het helpen van onze klanten bij het verbeteren van de uitstraling en kwaliteit van hun woningen en bedrijfspanden door middel van ons uitstekende schilderwerk. Of u nu hulp nodig hebt bij het schilderen van een enkele kamer of het volledig laten verzorgen van uw woning of bedrijfsruimte, wij staan hierbij voor u klaar met onze jarenlange ervaring en persoonlijke service.

Schildersbedrijf Kettering is het professionele en betrouwbare schildersbedrijf dat u nodig heeft voor het leveren van hoogwaardig binnen schilderwerk. Wij hebben grote expertise in het helpen van onze klanten bij het verbeteren van de uitstraling en kwaliteit van hun woningen en bedrijfspanden door middel van ons uitstekende schilderwerk. Of u nu hulp nodig hebt bij het schilderen van een enkele kamer of het volledig laten verzorgen van uw woning of bedrijfsruimte, wij staan hierbij voor u klaar met onze jarenlange ervaring en persoonlijke service.

Martijn kettering voor een muur

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

De expertise van onze schilders en jarenlange ervaring in binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Kettering beschikt over een team van ervaren schilders dat expert is in alle aspecten van binnen schilderwerk. Onze jarenlange ervaring met het schilderen van woningen, bedrijfspanden en andere binnentoepassingen stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit te bieden, ongeacht de grootte van het project. Onze schilders zijn professioneel, vriendelijk en werken snel en netjes, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.

Binnenschilderwerk Kettering

Gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken bij Schildersbedrijf Kettering

Bij Schildersbedrijf Kettering gebruiken we uitsluitend de beste materialen en innovatieve technieken om aan onze missie te voldoen om onze klanten te voorzien van hoogwaardige binnen schilderwerk. Hierdoor zijn we in staat om duurzame en hoogwaardige afwerking te leveren en om de levensduur van uw schilderwerk te verbeteren. We werken alleen met hoogwaardige producten en technieken, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Specifieke binnenschilderwerk oplossingen voor particulieren en bedrijven

Bij Schildersbedrijf Kettering bieden we oplossingen op maat voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze expertise stelt ons in staat om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen en om u oplossingen te bieden die specifiek aansluiten bij uw behoeften. Of u nu een alleenstaande huiseigenaar of een groot bedrijfspand hebt, wij hebben de ervaring en vaardigheden om uw visie werkelijkheid te maken.

Binnenschilder trap kettering

Persoonlijke service en transparante communicatie bij Schildersbedrijf Kettering

We nemen bij Schildersbedrijf Kettering de tijd om naar onze klanten te luisteren en met hen samen te werken om hun visie te begrijpen. We communiceren duidelijk en transparant met onze klanten tijdens het hele schilderproject, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en resultaten. We waarderen onze klanten enorm en werken hard om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn.

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.