Schildersbedrijf Kettering Logo
Schilder Haaksbergen

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Schilder Haaksbergen

Professionele schilder in Haaksbergen.

Welkom bij Schildersbedrijf Kettering, uw lokale schilder in Haaksbergen. We bieden een breed scala aan schilder- en renovatiediensten aan, perfect afgestemd op de behoeften van onze particuliere en zakelijke klanten. Of het nu gaat om buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, spuitwerk, behanging, of zelfs glas zetten en kozijn reparatie, wij zorgen ervoor dat uw eigendom er op zijn best uitziet.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Ons aanbod bij Schildersbedrijf Kettering

Als uw lokale schilder in Haaksbergen willen we zeker stellen dat we aan al uw schilder- en renovatiebehoeften voldoen. Bij Schildersbedrijf Kettering bieden we een uitgebreid assortiment diensten om uw eigendom naar een hoger niveau te tillen.

Of u nu op zoek bent naar buitenschilderwerk om de buitenkant van uw huis op te frissen of naar kwaliteitsbinnenschilderwerk om uw interieur een gloednieuwe uitstraling te geven, we hebben een team van ervaren schilders die altijd bereid zijn om ernaar te kijken.

We waarderen het belang van een goede eerste indruk en ons buitenschilderwerk is erop gericht om uw huis een frisse en aantrekkelijke uitstraling te geven. Van gevels tot houtwerk, we besteden aandacht aan elk detail om te zorgen voor een afwerking die de tand des tijds kan doorstaan.

Aan de andere kant bieden we interne schilderdiensten om elke kamer van uw huis tot leven te brengen. Ongeacht de grootte van uw project, we bieden een service die wordt gekenmerkt door vakmanschap, punctualiteit en aandacht voor detail.

Maar ons aanbod stopt hier niet. Laat ons u helpen door ongewenste sporen van ouderdom en slijtage op uw muren aan te pakken met ons speciale spuitwerk. Of maak een keuze uit ons veelzijdige behang assortiment om uw huis een unieke toets te geven. Het maakt niet uit wat uw behoeften ook zijn, uw lokale Schildersbedrijf in Haaksbergen staat klaar voor elk project.

Buitenschilderwerk op een woning in Haaksbergen
Geschilderde woning opgeleverd in Haaksbergen

Buitenschilderwerk Haaksbergen

De buitenkant van uw huis maakt een belangrijke eerste indruk en bij Schildersbedrijf Kettering zorgen we ervoor dat het een goede is. Of het nu gaat om het opfrissen van de gevel, het grondig schilderen van uw houtwerk of het aanbrengen van een nieuwe laag verf op uw buitendeuren en ramen, onze buitenschilderwerk diensten zijn erop gericht om uw huis er op zijn best uit te laten zien.

We begrijpen ook dat buitenschilderwerk niet alleen over esthetiek gaat. Het gaat ook over bescherming. Extreme weersomstandigheden kunnen op termijn schade aan uw eigendom veroorzaken. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige producten en materialen die bestand zijn tegen de elementen, om ervoor te zorgen dat uw eigendom bestand is tegen weer en wind.

Ons deskundige team van schilders in Haaksbergen neemt bij elk project, groot of klein, de tijd om voorbereidingswerkzaamheden uit te voeren. Zo bereiken we een afgewerkt resultaat dat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook lang meegaat.

Binnenschilderwerk Haaksbergen

Verfraai uw interieur met Schildersbedrijf Kettering. Of u nu een traditioneel, modern of eigentijds interieurontwerp wilt aanvullen, ons vakbekwame team van professionals is gespecialiseerd in binnenschilderwerk en zal ervoor zorgen dat uw ruimte eruitziet zoals u het voor ogen heeft.

We bieden een breed scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen om ervoor te zorgen dat we aan uw specifieke behoeften voldoen. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw project is, wij zijn er om u te helpen. Van een complete renovatie tot een snelle opfrisbeurt, wij pakken elk project met dezelfde aandacht voor detail en passie.

Ons binnenschilderwerk is niet alleen gericht op esthetiek. We begrijpen dat het interieur van uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen – het is een uitdrukking van wie u bent. Daarom luisteren we naar uw ideeën en wensen, en werken we nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen.

Geschilderde kozijnen in Haaksbergen

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Waarom kiezen voor Schildersbedrijf Kettering?

Het kiezen van het juiste schildersbedrijf kan een uitdaging zijn. Er zijn zoveel aanbieders in Haaksbergen, waarom zou u kiezen voor Schildersbedrijf Kettering? Het antwoord is simpel: we bieden een combinatie van kwaliteit, service en waarde die ongeëvenaard is.

We zijn trots op het hoge niveau van vakmanschap dat we leveren. Al onze schilders zijn grondig getraind en hebben jarenlange ervaring in het vak. Ze werken met precisie en aandacht voor detail om een prachtige afwerking te bereiken die uw verwachtingen overtreft.

Daarnaast begrijpen we dat u een drukke planning heeft. Daarom zorgen we ervoor dat onze diensten zo min mogelijk overlast veroorzaken. We werken efficiënt en houden ons aan de planning, zodat u kunt genieten van het eindresultaat zonder onnodige verstoringen.

Ten slotte waarderen we onze klanten. We gaan niet alleen de extra mijl om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met ons werk, we doen ook alles wat we kunnen om ervoor te zorgen dat u een aangename ervaring heeft vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot het moment dat we de klus af hebben. Wij geloven dat onze klantenservice is wat ons onderscheidt als de beste schilder in Haaksbergen.

Heeft u nog vragen? Of bent u klaar om uw volgende project te starten? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Schilderwerk in Haaksbergen
Groene buitendeur geschilderd in Haaksbergen

Kozijn en houtrot reparatie Haaksbergen

Bij Schildersbedrijf Kettering, gaan we verder dan alleen het schilderen van uw huis of bedrijfspand. We bieden ook kozijn en houtrot reparatie aan. Kozijnen zijn veel meer dan alleen een mooie afwerking voor uw ramen en deuren. Ze helpen uw huis beschermen tegen de elementen en spelen een cruciale rol in de isolatie van uw woning.

Houtrot kan een serieus probleem zijn als het niet wordt aangepakt. Het kan de integriteit van uw kozijnen aantasten, resulterend in kostbare reparaties langs de weg. Daarom is het cruciaal om houtrot in een vroeg stadium te identificeren en de nodige handelingen te verrichten. Dit is waar Schildersbedrijf Kettering u kan helpen.

Ons team van schilders in Haaksbergen is getraind om tekenen van houtrot snel te identificeren. Wij hebben de technieken, kennis en ervaring om beschadigde kozijnen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. De resultaten? Stevige, duurzame kozijnen die er geweldig uitzien en uw woning helpen beschermen.

Werkzaam in Haaksbergen

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.