Kleuradvies en interieurtips

Kleur geeft sfeer

Staat u er wel eens bij stil hoe kaal de wereld zou zijn zonder kleur. Wie er over nadenkt zal zich realiseren dat kleur niet vanzelfsprekend is, maar een voorrecht waar u intens van mag genieten. Kleur is veel meer dan hemels blauw, het schitterende van goud, het gepassioneerde van rood. Kleur roept emoties op. Kleur brengt vrolijkheid, geeft warmte. Kleur voelt behaaglijk.

Advies, tips en thema’s

Uiteraard zijn wij altijd graag bereid u van advies te voorzien. Zo kunnen wij ons goed voorstellen dat u iets in gedachten heeft, maar niet precies weet of en hoe dit is toe te passen in uw woning. Of u heeft iets moois gezien in een boek met interieurthema’s, maar weet niet of en hoe dit is in te passen in uw huidige woonsituatie. U vraagt zich af of de kleur die u in gedachten heeft voor uw muren wel bij uw meubilair past. Het is namelijk erg lastig om in te schatten hoe een bepaalde kleur die u gezien heeft op een kleine kleurenstaal er uit zal gaan zien op een grote muur.

Wat op de kleurenstaal gewoon geel leek, is in werkelijkheid een fel geel vlak in uw woonkamer. Door onze ervaring op dit gebied kunnen wij erg goed inschatten wat het effect zal zijn in de praktijk. Ook kunnen wij een goede inschatting maken van het effect van een kleurkeuze op uw meubilair. Graag helpen wij u bij de keuzes die u maakt. U kunt gebruik maken van standaardkleuren, ook wel RAL-kleuren genoemd. Naast deze standaardkleuren bestaat er een enorme hoeveelheid kleurthema’s. Wij laten u graag de mogelijkheden aan kleurstalen/thema’s zien.

Interieuradviseur Annelies van Wee

Voor een nog uitgebreider advies kunt u altijd gebruik maken van onze interieuradviseur Annelies van Wee. Hiermee hebben wij een zeer geslaagd samenwerkingsverband. In overleg met Martijn kunt u geheel vrijblijvend gebruik maken van de diensten van Annelies. Neem contact op met Martijn over de voorwaarden.

Afspraak maken of advies nodig? Neem contact op