✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7,4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ klussen afgerond

Kozijn & houtrot reparatie

Laat uw kozijn er weer als nieuw uitzien door de professionele kozijn en houtrot reparatie van Kettering!

Welkom bij Schildersbedrijf Kettering, waar we trots zijn op ons vakmanschap als het gaat om schilderen en repareren van kozijnen. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw woning weer als nieuw te maken. Van een kleurrijke makeover tot de reparatie van uw beschadigde kozijnen, wij kunnen u helpen met de beste oplossingen.

Welkom bij Schildersbedrijf Kettering, waar we trots zijn op ons vakmanschap als het gaat om schilderen en repareren van kozijnen. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw woning weer als nieuw te maken. Van een kleurrijke makeover tot de reparatie van uw beschadigde kozijnen, wij kunnen u helpen met de beste oplossingen.

Martijn kettering voor een muur

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Herstel uw kozijnen met onze expertise en materialen

Beschadigde kozijnen zijn niet alleen lelijk, maar kunnen ook de veiligheid en isolatie van uw woning aantasten. Met onze professionele reparatiedienst kunnen we uw beschadigde of versleten kozijnen herstellen met hoogwaardige materialen en moderne technieken. We hebben de expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat uw kozijnen weer sterk, veilig, en esthetisch aantrekkelijk worden.

Voorkom toekomstige schade met onze snelle reparatiedienst

Het is belangrijk om beschadigde kozijnen zo snel mogelijk te repareren om verdere schade te voorkomen. Zonder tijdige reparatie kunnen de schade verergeren, wat uiteindelijk kan leiden tot een dure en complex herstelproject. Bij Schildersbedrijf Kettering begrijpen we het belang van tijdige reparaties en bieden daarom een snelle en efficiënte reparatiedienst aan om verdere schade aan uw woning te voorkomen.

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Snel en efficiënt problemen oplossen met houtrot

Het is belangrijk om houtrot zo snel mogelijk aan te pakken, aangezien dit probleem zich snel kan verspreiden naar andere gebieden van uw huis. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het oplossen van houtrotproblemen. Wij hanteren alleen de beste technieken en materialen om de schade te herstellen en uw huis weer in perfecte staat te brengen.

Vertrouw op onze ervaren reparateurs

Bij Schildersbedrijf Kettering hebben we een team van ervaren en getalenteerde reparateurs in dienst die garant staan voor de hoogste kwaliteit van reparatiediensten. Of het nu gaat om houten, aluminium of kunststof kozijnen, wij hebben de expertise en vaardigheden om elk type kozijn op de juiste manier te repareren. Onze reparateurs zijn gepassioneerd over hun werk en streven ernaar om uw kozijnen te herstellen naar volle tevredenheid.

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.