Schildersbedrijf Kettering Logo
Schilder in Oldenzaal

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Schilder in Oldenzaal

Zoekt u een professionele en ervaren schilder in Oldenzaal? Bij Schildersbedrijf Kettering bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, ons team van ervaren schilders levert vakwerk van de hoogste kwaliteit.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Uw Lokale Schilder in Oldenzaal

Gelegen in Neede, zijn we bij Schildersbedrijf Kettering trots op ons diepgaande lokale karakter. Als jouw lokale schilder in Oldenzaal, zijn we meer dan alleen een schildersbedrijf; we zijn een onderdeel van de gemeenschap. Met jaren van ervaring onder onze riem, begrijpen we de specifieke behoeften en verlangens van onze klanten in deze regio.

We hebben het voorrecht gehad om aan een breed scala van projecten te werken in de hele omgeving van Oldenzaal, van eenvoudige residentiële projecten tot meer complexe zakelijke opdrachten. Ons lokale karakter betekent dat ons team altijd snel ter plaatse kan zijn. We werken efficiënt en effectief, met als doel het minimaliseren van eventuele verstoringen voor jou en jouw gezin of bedrijf.

Bij Schildersbedrijf Kettering, leveren we niet alleen superieur schilderwerk, we besteden ook de tijd om een relatie met onze klanten te ontwikkelen. Want als jouw lokale schilder in Oldenzaal zijn we niet alleen geïnteresseerd in het uitvoeren van een job, we zijn ook geïnteresseerd in het opbouwen van een gemeenschap. Daartoe zetten we ons in om klantenservice van het hoogste niveau te leveren, elke keer weer.

Buitenschilderwerk op een woning in Oldenzaal
Geschilderde woning opgeleverd in Oldenzaal

Gevarieerd aanbod aan diensten

Of je nu op zoek bent naar een schilder voor binnen- of buitenschilderwerk, wij bij Schildersbedrijf Kettering hebben je gedekt. We zijn trots op de verscheidenheid aan diensten die we aanbieden om elke klus te klaren. Hieronder volgt een overzicht van onze diensten:

  • Binnenschilderwerk: Met oog voor detail creëren we een prachtige binnenatmosfeer met hoogwaardige verfproducten.
  • Buitenschilderwerk: We beschermen en verfraaien de buitenkant van je woning of zakelijk pand met vaardige en nauwkeurige schildertechnieken.
  • Spuitwerk: Voor een naadloos, gestructureerd resultaat kan spuitwerk de ideale keuze zijn, zowel voor binnen als buiten schilderopdrachten.
  • Behangen: Van patroonafstemming tot uiterst nauwkeurige applicaties, ons team van behangspecialisten kan je muren omtoveren.

We voeren elke klus uit met toewijding en precisie, ongeacht de omvang of complexiteit. Als jouw lokale schilder in Oldenzaal, zijn we hier om je te helpen de gewenste look en feel te bereiken.

Geniet van het vakmanschap van Kettering

Wanneer je kiest voor Schildersbedrijf Kettering, kies je niet alleen voor een dienst, maar ook voor ons beloofde vakmanschap. Ons team van ervaren en gekwalificeerde schilders zorgt ervoor dat je keer op keer top resultaten krijgt. Onze reputatie als betrouwbare schilder in Oldenzaal is in de loop der jaren opgebouwd, en we zijn er trots op dat we bijdragen aan de verbetering van woningen en bedrijven in onze gemeenschap.

Met oog op detail en een passie voor ons vak, zetten we ons in om kwaliteitsschilderwerk te leveren dat een blijvende indruk achterlaat. Elk project dat we beginnen krijgt een op maat gemaakte aanpak, waardoor we de specifieke behoeften en wensen van onze klanten kunnen begrijpen en een service kunnen leveren die dat weerspiegelt. Of het nu gaat om het behangen van een woonkamer, het spuiten van een bedrijfsgebouw, of het aanbrengen van binnenschilderwerk, we zetten ons in om de verwachtingen te overtreffen.

We begrijpen dat het uitnodigen van een schilder in je huis of bedrijf een kwestie van vertrouwen is, en dat is iets wat we zeer serieus nemen. Door ons in te huren, staan we klaar om deze verwachtingen te overtreffen met onze professionele, vriendelijke service en vaardig vakmanschap.

Geschilderde kozijnen in Oldenzaal

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Competitieve prijzen voor topkwaliteit diensten

Bij Schildersbedrijf Kettering, geloven we in het aanbieden van uitstekende diensten tegen eerlijke prijzen. Wij begrijpen dat elk project, of het nu klein of groot is, een investering is. Daarom werken we hard om te zorgen voor transparante, concurrerende prijzen die afgestemd zijn op jouw budget.

De prijs van ons schilderwerk is onder andere afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het project, het type schilderwerk dat nodig is en het materiaalgebruik. Maar je kunt er zeker van zijn dat we er altijd naar streven om kostenefficiënte oplossingen te bieden zonder in te leveren op de kwaliteit van ons werk. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn kernwaarden in onze bedrijfsfilosofie.

We bieden ook een persoonlijke offerte service om ervoor te zorgen dat je alle informatie hebt die je nodig hebt voordat het werk begint. Met deze service kun je van tevoren weten wat de prijs zal zijn, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen. Ga naar onze offerte aanvraagpagina voor meer informatie over het aanvragen van een gratis, vrijblijvende offerte voor jouw schilder klus.

Schilderwerk in Oldenzaal
Groene buitendeur geschilderd in Oldenzaal

Vraag een Offerte aan bij Schildersbedrijf Kettering

Ben je klaar om van start te gaan met jouw schilderproject? Wij zijn er om je te begeleiden bij elke stap. We begrijpen dat elke klant uniek is en dat elke schilderklus andere vereisten heeft. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak en nodigen we jou uit om jouw plannen met ons te bespreken.

Of je nu een grote zakelijke schilderklus of een klein residentieel project hebt, we zijn slechts één telefoontje verwijderd om jou van dienst te zijn. Als jouw betrouwbare schilder in Oldenzaal, kun je erop vertrouwen dat we je project met dezelfde zorg en aandacht uitvoeren als waarmee we ons eigen huis zouden schilderen.

We nodigen je uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze online offerteaanvraagpagina. Laat ons team van deskundige schilders in Oldenzaal jou helpen jouw visie tot leven te brengen. Laten we samenwerken om jouw huis of bedrijfspand de make-over te geven die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op!

Werkzaam in Oldenzaal

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.