Schildersbedrijf Kettering Logo
Houtrot Reparatie

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7,4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ klussen afgerond

Houtrot Reparatie

Voorkom verdere houtschade.

Welkom bij Schildersbedrijf Kettering, waar wij uw partner zijn voor het oplossen van houtrotproblemen. De structurele schade die ontstaat bij houtrot is een veel voorkomend probleem in Nederland. Bij ons kunt u rekenen op professionele en betaalbare oplossingen om uw huis veilig te houden en in topconditie te brengen.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Snel en efficiënt problemen oplossen met houtrot

Het is belangrijk om houtrot zo snel mogelijk aan te pakken, aangezien dit probleem zich snel kan verspreiden naar andere gebieden van uw huis. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het oplossen van houtrotproblemen. Wij hanteren alleen de beste technieken en materialen om de schade te herstellen en uw huis weer in perfecte staat te brengen.

Houtrot Reparatie
Houtrot Reparatie

De beste adviezen en preventieve maatregelen

Wij van Schildersbedrijf Kettering vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Om deze reden bieden wij niet alleen oplossingen voor houtrotproblemen, maar geven wij ook advies over preventieve maatregelen. Zo passen wij hoogwaardige verven en coatings toe om uw houten oppervlakken te beschermen tegen externe invloeden. Bovendien informeren we u ook graag over hoe u houtrot in de toekomst kunt voorkomen.

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Ervaren en vakkundige medewerkers

Onze medewerkers bij Schildersbedrijf Kettering zijn stuk voor stuk goed opgeleide en ervaren experts op het gebied van schilderen en houtreparatie. Wij staan erop om onze klanten de hoogste kwaliteit vakmanschap te bieden en werken daarom alleen met de beste materialen en technieken. Ons team is toegewijd, professioneel en betrouwbaar en zorgt ervoor dat uw houtrotproblemen snel en efficiënt worden opgelost.

Houtrot Reparatie
Houtrot Reparatie

Betaalbare reparaties binnen uw budget

Bij Schildersbedrijf Kettering streven we ernaar om de beste oplossingen te bieden tegen betaalbare prijzen. Wij begrijpen dat houtrotproblemen niet altijd gepland zijn en dat u wellicht niet van plan bent om grote bedragen uit te geven voor de reparatie. Daarom bieden wij betaalbare opties en advies op maat om uw reparatieproject binnen uw budget te houden.

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.