Schildersbedrijf Kettering Logo
Glaszetter in Oldenzaal

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Glaszetter in Oldenzaal

Op zoek naar een ervaren glaszetter in Oldenzaal? Zoek niet verder. Bij Schildersbedrijf Kettering, staan we klaar om uw glaswerkzaamheden vakkundig en snel te realiseren. Met ons uitgebreid service pakket, zijn we bereid om aan al uw schilder- en renovatiewensen te voldoen.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Uw lokale glaszetter in Oldenzaal

Bij Schildersbedrijf Kettering, hebben we een sterke lokale aanwezigheid in Oldenzaal. Als uw betrouwbare glaszetter in Oldenzaal, bieden wij een scala aan glaswerkzaamheden voor zowel bewoners als bedrijven.

Of u nu woont aan de Hengelosestraat of werkt op het bedrijventerrein Hazewinkel, ons team van ervaren professionals staat klaar om uw project aan te pakken. Met jarenlange ervaring in het glaszettersvak begrijpen we als geen ander de unieke behoeften en uitdagingen die zich voordoen bij glaswerkzaamheden in Oldenzaal. En dankzij onze lokale betrokkenheid, kunnen we snel reageren op uw behoeften en een ongeëvenaarde service bieden.

We begrijpen dat het vinden van de juiste glaszetter een belangrijke beslissing is. Daarom focussen we ons niet alleen op het leveren van uitstekende resultaten, maar ook op het bieden van een klantenservice van topkwaliteit. Als u kiest voor ons, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Maak hier uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Laat uw glas zetten door de lokale glaszetter. Wij kijken er naar uit om u te helpen met uw project.

Glaszetters in Oldenzaal
Perfect uitgemeten door glaszetters in Oldenzaal

Aangeboden glaswerkzaamheden in Oldenzaal

Bij Schildersbedrijf Kettering, bieden we een breed scala aan glaswerkzaamheden in Oldenzaal. Of u nu snorkelend bent naar het vervangen van een enkel raam, het volledig vervangen van al het glas in een historisch pand of het plaatsen van nieuw glas in een kantoorgebouw, ons team staat voor u klaar.

We hebben ervaring in het werken met verschillende soorten glas, van enkel glas en dubbel glas tot veiligheidsglas en glas voor speciale toepassingen. Onze professionals hebben de ervaring en expertise om uw project, ongeacht de omvang of complexiteit, efficiënt uit te voeren.

In aanvulling op glas zetten, bieden we ook reparatiediensten aan voor verschillende soorten schade aan het glas, zoals scheuren, sterretjes en breuken. Het is belangrijk om dergelijke schade zo snel mogelijk te repareren om verdere problemen en kosten te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende glaswerkzaamheden die we aanbieden in Oldenzaal. Of neem direct contact met ons op om uw project te bespreken.

Glas laten plaatsen door Schildersbedrijf Kettering

Het vervangen of plaatsen van glas is een taak waar kennis en precisie voor nodig zijn en daarom is het essentieel om een ervaren en betrouwbare glaszetter in te schakelen. Bij Schildersbedrijf Kettering, nemen we de tijd om met u samen te werken en uw specifieke behoeften te begrijpen. Onze professionals zullen u adviseren over de beste opties om uw zicht en energiezuinigheid te maximaliseren.

We beginnen met het zorgvuldig verwijderen van de oude ruit, daarna worden eventuele reparaties aan de sponningen uitgevoerd, voordat het nieuwe glas vakkundig wordt geplaatst. We zorgen ervoor dat het glas goed wordt afgekit en de omgeving netjes wordt achtergelaten.

Bovendien bieden we ook andere diensten aan zoals kozijn en houtrot reparatie, die u kunnen helpen met het onderhoud van uw ramen.

Zo zorgvuldig als we zijn met het plaatsen van glas, zijn we ook in het opbouwen van relaties. We zijn trots op het niveau van dienstverlening dat we bieden en op de tevredenheid van onze klanten. Als u op zoek bent naar een glaszetter in Oldenzaal om uw project te realiseren, overweeg dan om samen te werken met Schildersbedrijf Kettering. Raak geïnspireerd door enkele van onze projecten en verspil geen tijd, neem vandaag nog contact met ons op en vraag uw offerte aan.

Vakmanschap Glaszetters in Oldenzaal

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

De kosten van onze glaswerkzaamheden

Wij bij Schildersbedrijf Kettering begrijpen dat de kosten een belangrijke factor zijn bij uw keuze voor een glaszetter. Daarom streven we ernaar om duidelijk en transparant te zijn over onze prijzen. De exacte kosten van een glaswerkproject kunnen echter variëren, afhankelijk van de afmetingen, het type glas en de complexiteit van het werk.

Over het algemeen bestaan de kosten uit arbeidskosten, materiaalkosten en mogelijke bijkomende kosten voor bijvoorbeeld het afvoeren van oud glas of het gebruik van een hoogwerker. Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, raden we u aan om een offerte aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend en geeft u een duidelijk beeld van de verwachte kosten.

Daarnaast kunnen we u ook adviseren over mogelijke subsidies of belastingvoordelen die beschikbaar zijn voor energiebesparende maatregelen, zoals het plaatsen van dubbelglas of HR+++ glas. Dit kan helpen om de totale kosten te verlagen.

Ongeacht het budget, wij zetten ons in om hoogwaardige resultaten te leveren en uw investering de moeite waard te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en uw gratis offerte aan te vragen.

Glaszetters plaatsen een groot raam in Oldenzaal
Groot glazen raam in een moderne woning in Oldenzaal

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Weet u al wat uw behoeften zijn als het om glaswerk gaat? Geweldig! U kunt direct een stap zetten richting het realiseren van uw glaswerkproject, door een offerte aan te vragen. Dit geeft u een duidelijk beeld van de investering die met uw project gemoeid is. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en onze professionals zijn bereid om eventuele vragen of onduidelijkheden toe te lichten.

Als u toch nog twijfelt of vragen heeft, wees dan gerust. U kunt altijd contact met ons opnemen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen. We kunnen een afspraak inplannen om uw wensen te bespreken of om simpelweg advies te geven over wat het best bij uw situatie past.

Start vandaag nog met het realiseren van uw glaswerkproject in Oldenzaal. Wij van Schildersbedrijf Kettering kijken er naar uit om samen met u te werken. Vraag hier uw offerte aan!

Werkzaam in Oldenzaal

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.