Schildersbedrijf Kettering Logo
Glaszetter in Lochem

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Glaszetter in Lochem

Op zoek naar een professionele glaszetter in Lochem? Bij Schildersbedrijf Kettering bent u aan het juiste adres. We staan klaar om u te voorzien van uitstekend vakmanschap in glas zetten en zorgen voor een hoogwaardige afwerking van uw woning of bedrijfspand.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Onze Glaszettersdiensten in Lochem

Als trots onderdeel van de Lochem gemeenschap, streven we ernaar bij Schildersbedrijf Kettering om onze klanten het allerbeste te bieden op het gebied van glas zetten (glas zetten). We weten dat elk project uniek is en verdient een speciale aanpak. Daarom bieden we onze klanten in het mooie Lochem een gevarieerde reeks diensten aan om aan hun specifieke eisen te voldoen.

Dankzij de vele jaren van onze glaszetterservaring en de talrijke projecten die we hebben voltooid, hebben we geen probleem met het werken op verschillende soorten gebouwen. Of het nu een klein huis of een groot zakelijk pand betreft, we zijn bereid om aan uw verwachtingen te voldoen.

Naast het werken met traditioneel glas, bieden we ook diensten als het zetten van speciaal, zoals isolatieglas. We erkennen het belang van energiezuinigheid en werken daarom graag mee om bij te dragen aan het verminderen van energiekosten en het verhogen van het comfort binnenshuis.

Daarnaast begrijpen we hoe belangrijk het is om ons werk snel en efficiënt uit te voeren, om zo eventuele onderbrekingen in uw dagelijkse routine tot een minimum te beperken. Bij ons staan de behoeften van onze klanten centraal. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat we aan uw eisen voldoen en een service leveren die aan uw tevredenheid voldoet.

Wilt u meer weten over ons werkgebied in en rond Lochem? Bezoek dan onze werkgebied pagina voor meer informatie.

Glaszetters in Lochem
Perfect uitgemeten door glaszetters in Lochem

Het Uitgebreide Aanbod van Glaszettersdiensten

Waarom zou u voor ons kiezen bij Schildersbedrijf Kettering voor uw glaszettersbehoeften in Lochem? Niet alleen vanwege onze ervaring en vakmanschap, maar ook vanwege ons uitgebreide scala aan glaszettersdiensten.

We nemen elk project, groot of klein, serieus en zorgen ervoor dat we altijd ons beste werk leveren. Of u nu een enkele ruit wilt vervangen of een volledig nieuw venster wilt laten installeren, wij staan voor u klaar. En we doen meer dan alleen ramen: we kunnen ook glazen deuren, serres, en andere structuren behandelen.

Onze diensten gaan verder dan alleen het plaatsen van glas. Wij verzorgen ook het buitenschilderwerk en binnenschilderwerk van uw woning en kunnen ook schilderwerk met een hoogwerker aan.

Heeft uw pand last van houtrot? Geen zorgen, want we bieden ook kozijn en houtrot reparatie aan. Bij Schildersbedrijf Kettering behandelen we een volledige reeks glaszettersdiensten, en we doen dit altijd met hetzelfde niveau van toewijding en professionalisme.

Twijfel niet langer. Voor al uw glaszettersbehoeften in Lochem, is Schildersbedrijf Kettering de enige naam die u moet onthouden.

De Kosten van Glaszetten in Lochem

Zodra u heeft besloten om glas te laten zetten door een professional zoals Schildersbedrijf Kettering, is de volgende vraag die bij u opkomt waarschijnlijk: “Wat zijn de kosten?” We begrijpen heel goed dat prijs een belangrijke factor is bij het nemen van deze beslissing. Daarom werken we hard om onze prijzen concurrerend en transparant te houden.

De uiteindelijke kosten van het laten zetten van glas in Lochem kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren kunnen zijn: het type glas dat u kiest, de grootte van het gebied dat moet worden bedekt, de complexiteit van het project, en of er extra diensten nodig zijn, zoals kozijn en houtrot reparatie.

Het is ons doel om u de best mogelijke service te bieden tegen een eerlijke en redelijke prijs. Als onderdeel daarvan zullen we u altijd op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kosten van uw project.

We adviseren u graag over de verschillende opties die passen binnen uw budget. Voor meer gedetailleerde informatie verzoeken we u een offerte aan te vragen.

Vakmanschap Glaszetters in Lochem

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Kies Schildersbedrijf Kettering Voor Glas Zetten in Lochem

Er zijn tal van glaszetters in Lochem en omstreken, maar bij Schildersbedrijf Kettering onderscheiden we ons door onze ongeëvenaarde toewijding aan klanttevredenheid en uitstekend vakmanschap. Onze ervaren teams staan klaar om al uw glaszettersbehoeften te behandelen, of het nu gaat om routine klussen of omvangrijke projecten.

Met onze uitgebreide ervaring kunnen we een reeks complexe vraagstukken aanpakken, van het plaatsen van eenvoudige enkelvoudige ramen, tot het werken met gespecialiseerde isolatieglas. We hebben gewerkt aan vele verschillende types onroerend goed, dus we begrijpen hoe we elke klus op een effectieve en efficiënte manier kunnen afhandelen.

Bij Schildersbedrijf Kettering zijn we er trots op dat we altijd alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Als onderdeel van onze inzet voor klanttevredenheid bieden we niet alleen hoge kwaliteit glas zetten, maar ook een scala aan andere diensten zoals buitenschilderwerk en binnenschilderwerk.

We kijken ernaar uit om u te helpen met uw volgende glaszetters project. Neem contact met ons op om de volgende stappen te bespreken.

Glaszetters plaatsen een groot raam in Lochem
Groot glazen raam in een moderne woning in Lochem

Vraag Vandaag Nog een Offerte Aan bij Schildersbedrijf Kettering

Heeft u glaszetterswerk nodig in Lochem? Kijk niet verder dan Schildersbedrijf Kettering. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u een op maat gemaakte oplossing te bieden die aansluit bij uw specifieke behoeften en budget.

Wij begrijpen dat het kiezen van een glaszetter een belangrijke beslissing is, en we zijn er om u tijdens dit proces te ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar een offerte, meer informatie wenst over onze diensten, of gewoon een vraag heeft over glas zetten in het algemeen, ons team staat klaar om u te helpen.

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een offerte aanvraagt, streven wij ernaar om een duidelijk en uitgebreid overzicht te bieden van de verwachte kosten en tijdslijnen. Wij zorgen er ook voor dat we eventuele vragen die u heeft volledig beantwoorden.

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen met uw glaszettersbehoeften in Lochem. Klik hier om een offerte aan te vragen. We kijken ernaar uit van u te horen!

Werkzaam in Lochem

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.