Schildersbedrijf Kettering Logo
Glaszetter in Haaksbergen

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Glaszetter in Haaksbergen

Zoekt u een professionele glaszetter in Haaksbergen en omgeving? Bij Schildersbedrijf Kettering vindt u vakmanschap gecombineerd met jarenlange ervaring. Wij leveren niet alleen schilderwerken van topkwaliteit, maar we zijn ook gespecialiseerd in glas zetten. Of u nu enkel, dubbel of speciaal glas wilt laten plaatsen, wij hebben de expertise en het materieel om deze klus efficiënt en nauwkeurig te klaren.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Uw lokale glaszetter in Haaksbergen

Als uw lokale glaszetter in Haaksbergen, staan wij bij Schildersbedrijf Kettering klaar om uw glasbehoeften te vervullen. We zijn niet zomaar een schildersbedrijf; door de jaren heen hebben we ons ook bekwaamd in het zetten van glas. Wij geloven dat iedere klant uniek is en streven ernaar om oplossingen op maat te leveren die perfect passen bij uw specifieke behoeften.

Gelegen in Neede bedienen we met enthousiasme en professionaliteit de volledige omgeving, waaronder Haaksbergen. Voor ons is geen project te groot of te klein, en we hanteren steeds dezelfde hoge normen van vakmanschap, ongeacht de omvang van de glaszetklus. We zijn ook trotse leden van De Betere Schilder, een keurmerk dat getuigt van onze kwaliteit en betrouwbaarheid in de schilders en glaswereld.

Of u nu nieuw glas wilt plaatsen of vervangen, laat ons uw partner in dit proces zijn. Wij zullen onze ervaring en expertise inzetten om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten behaalt. We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over wat we als glaszetter in Haaksbergen voor u kunnen betekenen.

Glaszetters in Haaksbergen
Perfect uitgemeten door glaszetters in Haaksbergen

Onze glas zetdiensten in Haaksbergen

Bij Schildersbedrijf Kettering bieden we een breed scala aan diensten aan om aan al uw glasbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om de installatie van nieuw glas of vervanging van bestaand glas, we hebben de expertise en vaardigheden om het werk te klaren. We bieden verschillende soorten glas om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Dit omvat enkel, dubbel, en zelfs speciaal glas.

Bovendien realiseren we ons dat glas zetten meer is dan alleen het plaatsen van een ruit. Het gaat ook om het geven van professioneel advies over welk type glas het beste bij uw woning of bedrijfspand past. Daarnaast nemen we het voortouw in het veilig verwijderen en afvoeren van het oude glas om een vlotte installatie van het nieuwe glas te waarborgen.

Ons team van glaszetters is niet alleen ervaren, maar ook volledig gecertificeerd. Wij volgen strikte veiligheidsprotocollen en leveren een eersteklas service om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw investering haalt. We zijn trots op ons werk en dat is duidelijk te zien in onze projecten. We nodigen u uit om onze portfolio te bekijken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen. Dus, voor al uw glasbehoeften in Haaksbergen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en een verschil te maken in uw woning of bedrijf.

Het glas zetproces door Schildersbedrijf Kettering

Wanneer u kiest voor ons als uw glaszetter in Haaksbergen, kunt u een naadloos en professioneel glas zetproces verwachten. Alles begint met een zorgvuldige planning. We willen in detail begrijpen waar uw behoeften liggen en welk type glas het beste bij uw woning past. Vervolgens plannen we een tijdstip in dat voor u het minst storend is voor de installatie.

Op de dag van de installatie bereidt ons team de werkplek voor. We nemen de nodige maatregelen om de veiligheid te waarborgen en eventuele overlast tot een minimum te beperken. We verwijderen het oude glas op een veilige en zorgvuldige manier, en bereiden de ruimte voor op de installatie van het nieuwe glas. Dit omvat het reinigen van het kozijn, het aanbrengen van nieuwe glaslatten en het uiterst nauwkeurig plaatsen van het nieuwe glas.

Na de installatie zorgen wij voor de nette afwerking van het glas en voor het schoonmaken van de werkplek. U kunt erop vertrouwen dat we de plaats netjes en schoon achterlaten. Tenslotte voeren we een kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat alles volgens plan is verlopen en dat het glas stevig en veilig op zijn plaats zit.

We weten dat goede communicatie essentieel is. Daarom houden we u op de hoogte van iedere stap in het proces. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan enkele van onze succesvolle projecten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vakmanschap Glaszetters in Haaksbergen

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Prijzen voor ons glas zetwerk in Haaksbergen

Wanneer het aankomt op onze diensten als glaszetter in Haaksbergen, streven we ernaar om u kwaliteit en waarde te bieden. We begrijpen dat budget een belangrijke overweging kan zijn bij het kiezen van een glaszetter, en daarom willen we u transparantie bieden over onze prijzen.

De kosten van het zetten van glas kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type glas dat u kiest, de grootte van het glas, de complexiteit van het project, en eventuele aanvullende diensten die u nodig hebt. We streven ernaar om competitieve en eerlijke prijzen te bieden, zonder in te boeten op kwaliteit.

Hieronder vindt u een basistabel van onze standaardprijzen voor glas zetten. Deze kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke project. Voor een gedetailleerde offerte kunt u contact met ons opnemen.

Dienst Prijs
Enkel glas zetten €40 – €60 per m²
Dubbel glas zetten €70 – €90 per m²
Speciaal glas zetten Op aanvraag

We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom zijn onze offertes altijd op maat gemaakt voor uw situatie. We willen er zeker van zijn dat u krijgt wat u nodig heeft zonder extra kosten. We zijn trots op onze open en eerlijke aanpak van prijsbepaling. Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen!

Glaszetters plaatsen een groot raam in Haaksbergen
Groot glazen raam in een moderne woning in Haaksbergen

Direct een offerte aanvragen

Klaar om de volgende stap te zetten voor uw glas project in Haaksbergen? Het team van Schildersbedrijf Kettering staat klaar om u te helpen. Of u nu een eenvoudige vraag heeft of een uitgebreide offerte wilt aanvragen, we zijn hier om u te helpen.

Een offerte aanvragen is simpel en volledig vrijblijvend. Vul ons offerteformulier in met wat basisinformatie over uw project. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken en u een eerlijke en transparante offerte aan te bieden. Met deze informatie kunt u een weloverwogen beslissing maken over uw glaswerkzaamheden in Haaksbergen.

Bij Schildersbedrijf Kettering vinden we het belangrijk om onze klanten een prettige ervaring te bieden. We luisteren actief naar uw behoeften, bieden deskundig advies en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Waar wacht u nog op? Laat ons u helpen om uw glasproject tot een succes te maken. Neem contact met ons op en vraag vandaag nog uw offerte aan!

Werkzaam in Haaksbergen

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.