Glas en spiegels

Glas op maat

Beglazing

Glas of zoals de professional zegt (isolerende) beglazing van uw woonhuis, bedrijfspand, keuken of wat dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres.

Alle nieuwe huizen van tegenwoordig worden voorzien van isolatieglas omdat een van de maatregelen die genomen kunnen worden om energie uit te sparen het aanbrengen van isolerende beglazing is. Isolatieglas houd de warmte binnen en de kou buiten, en dat voorkomt condensatie, voornamelijk in combinatie met een ook te leveren ventilatierooster.

Alles is mogelijk

Een van de werkzaamheden van ons bedrijf is het repareren, vervangen en plaatsen van glas in de ruimste zin van het woord. Of het nu om een groot- of kleinschalig glasproject gaat, een snelle service met behoudt van kwaliteit staat bij ons voorop. Naast onze reparatie-service zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas (HR++), gelaagd glas, veiligheidsglas, gehard glas, brandwerendglas, spiegels, en overige glassoorten in alle denkbare speciale uitvoeringen. Denk daarbij aan zonwerend, zon en warmtewerend glas, geluidsisolerend glas, isolatieglas met roedeverdeling.

Offerte

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot de vele mogelijkheden van beglazing, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

HR ++

Ter verhoging van uw leefcomfort leveren wij diverse soorten isolerende beglazing: normaal isolatieglas, maar ook HR++ glas, waarbij HR staat voor Hoog Rendement. Voor oudere panden, waarvan u het aanzien zoveel mogelijk intact wilt laten, is het mogelijk om oude kozijnen met vaste ramen geschikt te maken voor isolerende beglazing zonder dat dit het visuele aspect aantast. Martijn kan dit ter plekke voor u bekijken en u een oplossing bieden.

Assortiment

Glas is er in vele soorten en voor allerlei doeleinden. Wij hebben heel veel soorten glas in ons assortiment, een greep:

 • Standaard isolerend glas
 • Hoogrendement isolerend glas (HR++)
 • Draadglas
 • Gelaagd veiligheidsglas
 • Inbraakwerend glas
 • Kogelvrij glas
 • Brandwerend glas
 • Hardglazen deuren
 • Gehard glas
 • Float glas (enkel glas)
 • Geïmailleerd glas
 • Spiegels
 • Glas in lood (in isolatieglas of niet)
 • Interieurbeglazingen (geslepen, gehard, verzilverd en gelakt glas en gelaagd glas)

Spiegels op maat

Spiegels

Spiegels kunnen het licht vangen en weerkaatsen, waardoor de badkamer ruimte optisch wordt vergroot en een esthetische meerwaarde krijgt. Spiegels worden gemaakt door een zilvercoating op het glas aan te brengen, die vervolgens wordt beschermd met één of meerdere beschermende extra harde laksoorten.

Spiegels op maat laten maken

Spiegels, voor bijvoorbeeld badkamers, in de vormen rechthoekig, rond en ovaal kunt u bij ons op maat bestellen, laten plaatsen of zelf plaatsen door middel van bij te leveren spiegellijm.

Overal mooi

Naast het plaatsen van deze spiegels in de badkamer zijn deze spiegels ook uitstekend geschikt om te plaatsen in andere ruimtes van de woning zoals woonkamer, entree, toilet of in winkels, cafe’s, restaurants, sportscholen, etc.

Diverse bewerkingen voor spiegels

Er zijn tal van mogelijkheden voor de bewerking van spiegels waaronder poly geslepen, facet geslepen, ongeslepen of veiligheidsfolie op de achterzijde van de spiegel. Ook is het mogelijk uw eigen tekst/logo erop te laten aanbrengen d.m.v. zandstralen of folies.

Prijzen van spiegels

U kunt een prijs aanvraag doen voor een spiegel door contact met Martijn op te nemen.

Enkele voorbeelden van buitenschilderwerk

Afspraak maken of advies nodig? Neem contact op