Behanger in Lochem

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Behanger in Lochem

Behanger Lochem – Op zoek naar een professionele behanger in Lochem? Schildersbedrijf Kettering is er voor u! Of u nu een enkele muur wilt bijwerken of uw hele woning of bedrijf wilt renoveren, ons team van ervaren behangers garandeert vakkundig behangwerk dat de tand des tijds zal doorstaan.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Lokale Behanger Services in Lochem van Schildersbedrijf Kettering

Als betrouwbare behanger in Lochem, hebben we bij Schildersbedrijf Kettering al vele woningen en bedrijven omgetoverd met ons nauwkeurig en vakkundig behangwerk. Wij begrijpen dat elke behangklus uniek is – van een klein toilet tot een complete woning, iedere klus verdient onze volledige aandacht en expertise.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die streven naar perfectie bij elke klus. We zijn trots op ons hoogwaardige behangwerk en onze uitstekende service. Dankzij onze ervaring en kennis van de nieuwste technieken en materialen kunnen wij een fantastisch eindresultaat garanderen.

Van modern tot klassiek, van simpel tot extravagant, wij zijn ervaren in het werken met alle soorten behang en stijlen. Wij bieden snel, betrouwbaar en vakkundig behangwerk in Lochem en in de rest van ons werkgebied.

Wilt u meer weten over ons werk? Bekijk onze eerder uitgevoerde projecten om een indruk te krijgen van onze diensten. Wij kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken en uw woning of bedrijfspand in Lochem een nieuw en fris uiterlijk te geven!

Renovlies behang aanbrengen in Lochem
Wit behang aangebracht in Lochem

Onze Aangeboden Behanger Diensten in Lochem

Bij Schildersbedrijf Kettering, realiseren we ons dat elke klus uniek is en zijn eigen set aan benodigdheden heeft. Daarom bieden we niet gewoon ‘behangdiensten’ aan, maar een op maat gemaakte aanpak voor elke individuele klant. Of het nu gaat om een klein project, zoals het opfrissen van een kinderkamer, of om een grootschalige renovatie van een horecagelegenheid, wij hebben de vaardigheden en expertise in huis om een hoge kwaliteit te leveren binnen uw tijd- en budgetvereisten.

We doen meer dan alleen muren behangen. Wij bieden ook diensten aan zoals kozijn en houtrot reparatie, waarmee we ervoor zorgen dat uw muren in perfecte staat zijn voordat we het behang aanbrengen. En mocht u advies nodig hebben over welk behang het beste bij uw interieur past, dan helpen onze experts u graag met kleuradvies en interieurtips.

Wij nemen al uw zorgen uit handen en leveren een mooi en duurzaam resultaat. Als uw betrouwbare behanger in Lochem zijn we er trots op dat we een all-round dienstverlening van topkwaliteit aanbieden.

Waarom Kiezen voor Schildersbedrijf Kettering als uw Behanger in Lochem

Er zijn zoveel behangers in Lochem dus waarom zou u kiezen voor ons? Bij Schildersbedrijf Kettering geloven we dat de kwaliteit van het behangwerk het verschil kan maken tussen een huis of bedrijf dat er ‘goed genoeg’ uitziet en een die echt indruk maakt. We leveren niet alleen kwalitatief hoogwaardig behangwerk, maar we luisteren ook naar uw behoeften en wensen en leveren een dienst die maximale tevredenheid garandeert.

Onze trots komt voort uit het leveren van een bijzonder hoog niveau van vakmanschap, ondersteund door uitstekende klantenservice. Onze klanten maken graag gebruik van ons en beoordelen ons als een betrouwbaar en professioneel bedrijf.

Het kiezen van de juiste behanger in Lochem kan een moeilijke beslissing zijn. Toch hebben talloze huiseigenaren en bedrijven in Lochem en omgeving ons gekozen voor al hun behangbehoeften. Wij hopen dat u ook voor ons kiest en ons de kans geeft om uw visie tot een werkelijkheid te maken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend offerte aanvragen of voor enige andere informatie over onze diensten.

Prachtig behang in een nieuwbouwwoning in Lochem

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Behanger Lochem – Kwaliteit, Service en Prijs

Bij Schildersbedrijf Kettering streven we er niet alleen naar om het beste kwaliteitswerk te leveren – we willen ook de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. We zijn er trots op dat onze klanten ons keer op keer opnieuw kiezen op basis van onze concurrerende prijzen en de ongeëvenaarde kwaliteit van ons behangwerk.

Omdat elk project uniek is, kunnen de kosten van onze diensten variëren. Verschillende factoren zoals de omvang van het project, de complexiteit van het ontwerp en specifieke klantverzoeken kunnen de kosten beïnvloeden. Toch verzekeren we u dat we transparant zijn met onze prijsstelling en geen verborgen kosten hebben.

We garanderen eerlijke prijzen die passen bij de high-end service die we leveren. Om een duidelijk prijsoverzicht te krijgen, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Het aanvragen van een offerte is eenvoudig – klik gewoon op deze link en vul het formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wit behang in Lochem
Donker behang in Lochem

Begin Uw Project – Vraag een Offerte aan

Hebt u al een duidelijk idee voor uw behangproject, of zoekt u nog naar inspiratie? Waar u ook bent in uw planningsproces, Schildersbedrijf Kettering is er om u te helpen. Laten we samenwerken om uw huis of bedrijf in Lochem de uitstraling te geven die u voor ogen hebt.

Maak de eerste stap vandaag nog en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen. Geef uw wensen door en wij zullen u een op maat gemaakte offerte sturen. Wij streven ernaar om binnen een werkdag te reageren op alle aanvragen.

Bij Schildersbedrijf Kettering kijken we ernaar uit om uw visie tot leven te brengen met hoogwaardig behangwerk. Als uw vertrouwde en professionele behanger in Lochem staan we klaar om te helpen, of u nu een kleine opfrisbeurt wilt of een grote renovatie plant. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Werkzaam in Lochem

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.