Behanger in Borne

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Behanger in Borne

Behanger in Borne nodig? Bij Schildersbedrijf Kettering bent u aan het juiste adres. Wij zijn uw professionele partner voor alle behangklussen in en rondom Borne. Of het nu gaat om een enkele kamer of een hele woning, wij zorgen voor een perfect resultaat dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Professioneel Behangersbedrijf in Borne

Behanger in Borne nodig? Zoek niet verder! Wij van Schildersbedrijf Kettering zijn hét adres voor al uw behangwerkzaamheden. We hebben jarenlange ervaring en een gedegen vakmanschap opgebouwd, waarmee we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

We begrijpen dat elk huis uniek is en dat elke klus een eigen aanpak vereist. Daarom zetten we onze expertise op het gebied van behangen in om u een oplossing op maat aan te bieden, precies afgestemd op uw individuele wensen en de eisen van de ruimte. We maken gebruik van topkwaliteit behang, om te verzekeren dat elke muur waar we aan werken, er niet alleen prachtig uitziet, maar ook langdurig mooi blijft.

Als gespecialiseerd behangersbedrijf zijn we ook trots op onze klantenservice. Dit betekent dat we altijd op tijd zijn, onze werkplek netjes en schoon houden en ons best doen om de overlast tot een minimum te beperken. Uiteraard zijn wij gedekt door een volledige verzekering voor eventuele onvoorziene omstandigheden.

We zijn er trots op de beste behanguitkomst in Borne en omgeving te bieden. Kijk gerust eens naar onze afgeronde projecten om een idee te krijgen van wat we voor u kunnen doen. Dus, of u nu een enkele kamer wilt behangen, of een volledige renovatie van uw interieur overweegt, we staan voor u klaar.

Renovlies behang aanbrengen in Borne
Wit behang aangebracht in Borne

Onze Behangdiensten in Borne

Bij Schildersbedrijf Kettering bieden wij een veelzijdigheid aan behangdiensten aan. We passen ons aan aan uw behoeften, of u nu kiest voor klassiek papierbehang, vinylbehang, glasvezelbehang, we zorgen voor het beste resultaat. Samen met u beslissen we welk type behang het beste bij uw interieur past.

Wij doen niet alleen het behangen zelf, maar we helpen ook met het voorbereiden van uw muren. Een goede voorbereiding is de sleutel tot een gladde afwerking, en we zorgen ervoor dat elke oneffenheid wordt gladgestreken voordat we beginnen met behangen. Naast onze behangdiensten, bieden we ook buitenschilderwerk en binnenschilderwerk aan voor een complete service.

Daarnaast voorzien we u graag van kleuradvies om een harmonieuze sfeer in uw huis te creëren. Dus, of uw huis nu een eigentijdse uitstraling nodig heeft of u liever kiest voor een meer traditionele look, ons team aan professionele behangers in Borne staat klaar om uw visie te realiseren.

Waarom Kiezen Voor Ons Behangwerk?

Bij Schildersbedrijf Kettering streven we naar meer dan alleen tevreden klanten; we willen elke keer weer ons vakmanschap bewijzen met prachtige resultaten. Er zijn veel redenen waarom klanten in Borne en omgeving ons kiezen als hun betrouwbare behanger.

Om te beginnen hoeft u zich nergens zorgen over te maken bij ons. Wij verzorgen het hele behangproces, van het selecteren van het best passende behang tot het zorgvuldig aanbrengen ervan. Onze teamleden hebben ruime ervaring met diverse behangtechnieken en gaan elke uitdaging aan met precisie en zorg.

Ook bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van onze dienstverlening is hoog, maar ons doel is altijd om betaalbare prijzen aan te bieden. We werken efficiënt zonder in te boeten aan kwaliteit, wat ons in staat stelt de kosten laag te houden voor onze klanten.

Daarnaast zetten we ook sterk in op communicatie. We luisteren aandachtig naar uw wensen, geven duidelijk advies en houden u gedurende het hele proces op de hoogte. Voor ons is dit de basis van een goede relatie tussen klant en behanger. Plus, als lid van De Betere Schilder, kunnen verzekeren dat we werken volgens hoge standaarden en uw tevredenheid garanderen.

Klaar om uw woonruimte te transformeren met het besten behangwerk in Borne?

Prachtig behang in een nieuwbouwwoning in Borne

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Prijsoverzicht van Onze Behangdiensten

Wij geloven in eerlijke en transparante tarieven voor al onze behangdiensten in Borne. De kostprijs van uw project is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van de ruimte, het type behang en de complexiteit van het werk.

Terwijl sommige bedrijven verborgen kosten of toeslagen hebben, zijn wij helder over onze prijzen. We bieden niet alleen kosteneffectieve services, maar zorgen er ook voor dat er geen onverwachte verrassingen zijn als u de factuur ontvangt.

Wij vinden dat elke klant recht heeft op een prachtig behang zonder daar de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Daarom nodigen we u uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de kosten en kunt u rustig bepalen of onze diensten bij uw budget passen.

Onuitwisbare indrukken creëren, zonder het budget te overschrijden – dat is waar Schildersbedrijf Kettering voor staat.

Wit behang in Borne
Donker behang in Borne

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Bent u klaar om uw woning in Borne te transformeren met prachtig nieuw behang? Bij Schildersbedrijf Kettering maken we het gemakkelijk om aan de slag te gaan. Klik op onze Offerte aanvragen pagina, vul het formulier in met de details van uw project en we sturen u zo snel mogelijk een gedetailleerde schatting van de behangwerkzaamheden. Receveer uw offerte binnen enkele dagen en zet de eerste stap naar een prachtig vernieuwd interieur.

Wenst u liever persoonlijk contact? Ons vriendelijke team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina of bel ons op het vermelde telefoonnummer. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het verwezenlijken van uw interieurvernieuwing.

Vertrouw op Schildersbedrijf Kettering, uw behanger in Borne, voor kwaliteit en vakmanschap. Wij kijken ernaartoe uit om u te helpen uw visie tot leven te brengen!

Werkzaam in Borne

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.