Behanger in Hengelo

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Behanger in Hengelo

Behanger Hengelo – Schildersbedrijf Kettering is uw lokale behanger voor al uw professionele behangwerken. We zijn gespecialiseerd in verschillende soorten behangwerkzaamheden en we leveren altijd de beste kwaliteit. Of u nu een behanger nodig heeft voor een privéwoning of een bedrijfspand in Hengelo, u kunt op ons rekenen.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Lokale Behanger in Hengelo

Als uw vertrouwde Schildersbedrijf Kettering, leveren wij superieure behangdiensten in Hengelo en omstreken. We zijn er trots op dat we een lokaal bedrijf zijn, diep geworteld in de gemeenschap, en streven ernaar de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven bij elk project dat we ondernemen.

We kennen Hengelo goed, en deze lokale kennis stelt ons in staat om onze klanten gepersonaliseerde en efficiënte diensten te bieden. Of u nu bij ons komt voor behangwerk in een huis of kozijn en houtrot reparaties, we geloven dat onze diepgaande lokale kennis ons de kans geeft om beter te begrijpen wat onze klanten nodig hebben.

We hebben een vast team van professionele behangers toegewijd aan het leveren van superieure kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid, bevoegd en uitgerust om alle soorten behangwerk te behandelen, of het nu gaat om een eenvoudig residentieel project of een complexe zakelijke onderneming.

We nodigen u uit om ons te contacteren voor uw volgende behangproject. Laat ons uw lokale behanger zijn in Hengelo.

Renovlies behang aanbrengen in Hengelo
Wit behang aangebracht in Hengelo

Onze Behangdiensten in Hengelo

Bij Schildersbedrijf Kettering in Hengelo bieden we een breed scala aan behangdiensten om elk huis of bedrijf te verfraaien. Onze specialisten zijn getraind om elk project vakkundig te voltooien. Of u nu op zoek bent naar klassiek behang, vinyl, textiel of een ander type, we zijn er om u te helpen.

Afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren, bieden we gedetailleerd advies over de beste behangsoorten voor uw ruimte. Deze op maat gemaakte aanpak garandeert dat u tevreden zult zijn met het uiteindelijke resultaat.

Daarnaast bieden we als deel van het binnenschilderwerk, ook het aanbrengen van renovliesbehang aan. Dit is een geweldige optie als uw muren eerst glad gemaakt moeten worden. Meer weten over deze dienst? Neem een kijkje op onze renovlies aanbrengen pagina.

Wij geloven in open communicatie en houden u tijdens het hele proces op de hoogte. Van de eerste consultatie tot de finale afwerking, u kunt rekenen op onze volledige betrokkenheid en professionele aanpak.

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze behangdiensten in Hengelo.

Waarom ons kiezen voor uw Behangwerk in Hengelo?

Schildersbedrijf Kettering is een betrouwbare keuze als het gaat om behangwerk in Hengelo. We zijn al jaren de go-to oplossing voor veel huiseigenaren en bedrijven in de regio. Maar wat onderscheidt ons precies?

Onze aanpak is klantgericht. Alvorens te starten, bespreken we uitvoerig uw behoeften en verwachtingen. We begrijpen dat elk project uniek is en doen ons best om een oplossing te leveren die precies aan uw smaak en stijl voldoet.

We zijn trots op onze voltooide projecten, die getuigen van ons vakmanschap en onze toewijding. Elk project wordt met de grootste zorg uitgevoerd, en we gebruiken enkel de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw muren er mooi uitzien en lang meegaan.

Ons team is ervaren, gedreven en telt onder haar rangen een betere schilder. We houden ons aan strikte professionele normen en volgen de nieuwste trends in de industrie om u de beste dienst te kunnen geven.

Over de prijs hoeft u zich geen zorgen te maken; we zorgen ervoor dat onze tarieven concurrerend en eerlijk zijn. Bekijk ook eens onze offerte aanvraag pagina voor meer informatie.

Prachtig behang in een nieuwbouwwoning in Hengelo

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Prijs van onze Behangdienst in Hengelo

We begrijpen dat prijs vaak een belangrijke factor is bij het kiezen van een behanger in Hengelo. Bij Schildersbedrijf Kettering zijn we eerlijk en transparant over onze prijzen. We bieden concurrerende tarieven zonder te beknibbelen op kwaliteit.

Het exacte kostenoverzicht is op aanvraag, omdat we graag uw specifieke behoeften en verwachtingen begrijpen voordat we een prijsopgave doen. Deze benadering zorgt ervoor dat u betaalt voor wat u precies nodig heeft, niet meer en niet minder.

Factoren die van invloed zijn op de prijs van onze diensten kunnen onder andere de grootte van de ruimte zijn, het type behang dat gebruikt wordt, de complexiteit van het ontwerp en de huidige staat van uw muren. We zullen tijdens onze gratis sitebeoordeling alle factoren in overweging nemen en een eerlijke prijsschatting geven.

Wilt u een gedetailleerde offerte voor uw specifieke project? Bezoek onze offerte aanvraag pagina en vul het formulier in. We zullen zo snel mogelijk reageren met een nauwkeurige prijsschatting.

Wit behang in Hengelo
Donker behang in Hengelo

Een Offerte Aanvragen bij Schildersbedrijf Kettering

Ben je op zoek naar een professionele lokale behanger in Hengelo? Kijk niet verder. Klaar voor een transformatie van je leefruimte of werkruimte? We kijken uit naar jouw project! Ons team staat klaar om je bij te staan ??met competentie en enthousiasme.

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig en snel. Bezoek onze offerte aanvraag pagina en volg de simpele stappen om je aanvraag in te dienen. Vul het formulier in met je contactinformatie en enkele details over je project. Zodra we je aanvraag ontvangen, nemen we contact met je op om verder te bespreken wat je precies in gedachten hebt.

Het team van Schildersbedrijf Kettering is er om je te helpen je visie tot leven te brengen en we zijn er trots op dat we kwaliteitsvol en professioneel werk leveren. Laat ons je helpen bij het creëren van de ruimte waar je altijd al van gedroomd hebt!

Werkzaam in Hengelo

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.