Behanger in Almelo

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Behanger in Almelo

Behanger Almelo, dat is Schildersbedrijf Kettering, gelegen in Neede maar altijd klaar om u te helpen in Almelo en omstreken. Wij bieden professionele behangdiensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten, om uw interieur een nieuwe en verfrissende look te geven.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Onze lokale stelling in Almelo

Als Schildersbedrijf Kettering, zijn we een bekend gezicht in Almelo en omgeving. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige schilder- en behangdiensten die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten in deze regio. We zijn trots op het feit dat we ons al meerdere jaren een betrouwbare en professionele behanger mogen noemen in Almelo.

We begrijpen dat elke klus uniek is, en daarom nemen we altijd de tijd om naar onze klanten te luisteren en te begrijpen wat ze nodig hebben en verwachten. Onze aandacht voor details en persoonlijke service zijn wat ons onderscheidt van de concurrentie in de regio.

Of u nu een complete renovatie van uw woning op het oog hebt, of u wilt gewoon een kamer opnieuw behangen, we staan klaar om u te helpen. We begrijpen dat een goed uitgevoerd behangwerk het verschil kan maken in uw huis of kantoor. Het draagt bij aan de algemene uitstraling en sfeer van de ruimte.

Kies voor Schildersbedrijf Kettering, uw lokale behanger Almelo. Onze klantgerichte aanpak en liefde voor het vak zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met het eindresultaat. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Renovlies behang aanbrengen in Almelo
Wit behang aangebracht in Almelo

Ons uitgebreide aanbod onder de Almelose zon

Bij Schildersbedrijf Kettering, bieden we meer dan alleen behangdiensten in Almelo. Met onze expertise en ervaring kunnen we een breed palet aan schilderservices aanbieden aan onze klanten. Dit omvat diensten zoals buitenschilderwerk voor die frisse uitstraling van uw pand en binnenschilderwerk voor een sfeervolle binnenruimte.

Heeft u hoge plafonds of muren die lastig te bereiken zijn? Geen zorgen, ons team kan eenvoudig schilderen met een hoogwerker om ervoor te zorgen dat ieder deel van uw woning er geweldig uitziet. Ook zijn we in staat tot het plaatsen van glas (glas zetten) en het repareren van kozijnen en houtrot (kozijn & houtrot reparatie) als deze diensten nodig zijn.

Voor al deze diensten gebruiken we alleen kwaliteitsproducten om ervoor te zorgen dat uw woning of kantoor in Almelo er zo lang mogelijk op zijn best uitziet. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw interieur- en exterieurplannen waar te maken.

Waarom kiezen voor Schildersbedrijf Kettering in Almelo

Als u kijkt naar de behangers of schilders in Almelo, dan wilt u zekerheid hebben dat u de juiste keuze maakt. Bij Schildersbedrijf Kettering begrijpen we dat volledig. Daarom zorgen we er altijd voor dat we kwaliteit en betrouwbaarheid leveren in alles wat we doen.

Wanneer u ons inschakelt voor uw behang- of schilderopdracht, profiteert u van vakmanschap en een professionele service. Wij werken nauwkeurig, netjes en met oog voor detail, zodat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast bieden we persoonlijk kleuradvies en interieurtips om er zeker van te zijn dat het resultaat past bij uw smaak en interieur.

We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom approachen we elk project met frisse blik, of het nu om behangen, spuitwerk, of een grote renovatie gaat. Daarnaast weten we hoe storend renovatiewerkzaamheden kunnen zijn voor uw dagelijkse leven of bedrijfsproductiviteit. Daarom streven we ernaar onze werkzaamheden zo soepel en efficiënt mogelijk uit te voeren, met minimale overlast voor u.

Kies voor betrouwbaarheid, kies voor kwaliteit, kies voor Schildersbedrijf Kettering. Wij zijn uw professionele behang partner in Almelo. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Prachtig behang in een nieuwbouwwoning in Almelo

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Kostenoverzicht van onze diensten in Almelo

Bij Schildersbedrijf Kettering geloven we in transparantie, vooral als het gaat om kosten. We begrijpen dat het budget een belangrijke factor kan zijn bij het plannen van uw behang- of schilderproject in Almelo. Daarom bieden we een duidelijk en eerlijk overzicht van onze tarieven.

Hoewel de precieze kosten van uw project afhankelijk zijn van verschillende factoren zoals de omvang van het werk, de gebruikte materialen, en eventuele bijzondere wensen die u heeft, streven we altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Weegt u bij het vergelijken van prijzen ook de kwaliteit, betrouwbaarheid, en reputatie mee, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een goede investering doet.

We bieden niet alleen een eersteklas service, maar ook concurrerende tarieven. Of u nu onze diensten nodig heeft voor spuitwerk, het behangen van uw huis, of glas zetten, wij bieden u altijd een eerlijke prijs.

Wilt u weten wat de kosten zouden zijn voor uw specifieke project? Neem dan gerust contact met ons op voor een gedetailleerde offerte. We bieden deze geheel vrijblijvend aan, zodat u op uw gemak kunt beslissen.

Wit behang in Almelo
Donker behang in Almelo

Vraag een offerte aan bij de beste behanger in Almelo

Heeft u een project in gedachten en wilt u toegewijd vakmanschap en eerlijke tarieven? Dan is Schildersbedrijf Kettering er voor u. Geen opdracht is te groot of te klein, of het nu gaat om behangen, schilderen of een volledige renovatie in Almelo.

We nodigen u van harte uit om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Ons team staat klaar om u te adviseren en samen met u te werken aan een oplossing die aan uw wensen en budget voldoet. Laat ons uw partner zijn en samen creëren we de ruimte waar u trots op kunt zijn.

Maak de sprong, vertrouw op lokale expertise en passie voor prachtig behangwerk. Laat Schildersbedrijf Kettering uw partner zijn bij het transformeren van uw ruimtes. We kijken ernaar uit van u te horen en samen met u te werken aan het realiseren van uw droomproject in Almelo.

Werkzaam in Almelo

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.