Behanger in Enschede

✓ 15+ jaar ervaring

✓ ⭐ 7.4/10 (18 beoordelingen)

✓ 5000+ Klussen afgerond

Behanger in Enschede

Behanger Enschede – Bent u op zoek naar een professionele behanger voor uw woning of bedrijfspand in Enschede? Zoek niet verder. Schildersbedrijf Kettering is uw betrouwbare partner, met jarenlange ervaring en een passie voor schilder- en decoratiewerk. Wij bieden een breed scala van diensten aan, van behangen tot het adviseren over kleuren en interieur. Wij zijn gevestigd in Neede maar bedienen met trots klanten in Enschede en omgeving.

Martijn kettering eigenaar Schildersbedrijf Kettering

Offerte aanvragen

Martijn of een van zijn collega’s helpt u graag met het starten van uw project. Vraag een offerte aan of vraag om advies van een van onze specialisten.

Wat klanten over ons zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Martijn Kettering mag met recht een vakkundig bedrijf worden genoemd. Ze leveren kwaliteit en komen de afspraken na. De schilders zijn aardige mensen en werken netjes. Jongens hartstikke bedankt! Nu nog even de laatste puntjes op de i en in het voorjaar de dakkapel herstellen en schilderen, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
- André, goor
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastisch eindresultaat. Martijn en zijn team hebben hier een prachtig stukje vakwerk gemaakt. Alles ziet er strak en stralend uit. Er is netjes, secuur en binnen planning gewerkt. Ideaal is ook de vaste prijsafspraak, geen addertjes onder het gras. Zelfs toen we nog meer werk wilden laten doen is er eerst aangeven wat de kosten hiervan waren. In 2,5 week is onze woning veranderd in een waar paleis. Wij kunnen niks anders toekennen dan een dikke 10!! Echte vakmannen. Wij kunnen ze iedereen aanraden!!!! En doen dat dan ook :-)
- john, haaksbergen
⭐⭐⭐⭐⭐

Schildersbedrijf Kettering is een echte aanrader. Super, alles netjes binnen budget en op tijd klaar. Prettig afspraken maken met Martijn, offerte met totaalprijzen was zeer duidelijk en liet niets te wensen over. Hebben perfect onze keuze kunnen maken uit te verschillend aangeboden behandelingen en prijzen. Kwaliteit van werk is perfect. Maandag begonnen en vrijdag klaar zoals afgesproken. Als u een schildersbedrijf zoekt, zoek dat niet verder. ik raad u Schildersbedrijf kettering aan.
- Johan, Neede

Over Behangwerk door Schildersbedrijf Kettering in Enschede

Als u zoekt naar een betrouwbare behanger in Enschede, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Schildersbedrijf Kettering weten we hoe belangrijk het is dat uw huis of bedrijfspand er van binnen net zo goed uitziet als van buiten. Cort geen hoeken af ??als het gaat om de kwaliteit en afwerking van ons werk. Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat u tevreden bent met het resultaat.

We hebben jarenlange ervaring in het behangen van huizen en bedrijfspanden in Enschede en omgeving. Bovendien hebben we de kennis en het inzicht om elk behangproject met succes te voltooien, of het nu gaat om een ??enkele kamer of een heel gebouw.

Behangen kan een uitdagende klus zijn, vooral als u onregelmatige wanden of moeilijke hoeken heeft. Met onze professionele vaardigheden en tools kunnen we deze uitdagingen aangaan om een effen, glad oppervlak te bereiken voor uw behang. Zo kunt u genieten van een frisse, nieuwe look voor uw interieur.

Als betrouwbare partner in Enschede, blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in behang. We volgen regelmatig cursussen en trainingen om onze service te blijven verbeteren. Onze toewijding aan excellentie betekent dat we altijd streven naar perfectie in alles wat we doen.

Vertrouw op Schildersbedrijf Kettering voor al uw behangwerk in Enschede. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Renovlies behang aanbrengen in Enschede
Wit behang aangebracht in Enschede

Verschillende Behangdiensten die we in Enschede aanbieden

Als toonaangevend behangspecialisten in Enschede, bieden we een veelheid aan diensten om aan uw individuele behoeften te voldoen. Ongeacht het type project, of het nu een klein huis, een groot kantoorgebouw of zelfs een openbare instelling is, we hebben de expertise die nodig is om het met succes te voltooien.

Bij Schildersbedrijf Kettering weten we dat behang een geweldige manier is om een uniek stempel op uw ruimte te drukken. Het is dan ook meer dan alleen maar een laagje papier aan de muur plakken. Wij helpen u de juiste keuzes te maken en geven waar nodig kleuradvies en interieurtips.

Dankzij onze veelzijdige diensten zijn we in staat om in elke ruimte het juiste niveau van expressie en stijl te bereiken. We streven naar perfecte resultaten met behulp van de beste materialen en technieken. Onze diensten omvatten niet alleen het aanbrengen van diverse soorten behang, maar ook het voorbereiden van uw muren, correctie van oneffenheden en het oplossen van eventuele problemen.

We zijn trots op de variëteit aan stijlen en patronen die we kunnen aanbieden, van modern en strak tot klassiek en romantisch. Dus of u nu op zoek bent naar een radicale verandering of een subtiele update, reken op Schildersbedrijf Kettering om uw visie tot leven te brengen. Wilt u meer weten over onze behangdiensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Waarom kiezen voor Schildersbedrijf Kettering voor uw Behangklus in Enschede

Er zijn vele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Schildersbedrijf Kettering voor uw behangklus in Enschede. Wij zijn een bedrijf dat in de regio bekend staat om onze toewijding aan kwaliteit en service.

Allereerst hebben we een team van ervaren vakmensen die weten wat er nodig is om een behangklus succesvol uit te voeren. We hebben een scherp oog voor details en zorgen ervoor dat elk project met de grootste nauwkeurigheid en vaardigheid wordt uitgevoerd.

Ten tweede hebben we een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat elke klant uniek is en hebben dus een flexibele aanpak om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Wanneer u voor ons kiest, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, professioneel advies en een vlotte afhandeling van de klus.

We zijn ook trots op onze goede relatie met onze klanten. Veel van onze klanten komen bij ons terug voor verdere diensten, een bewijs van onze betrouwbaarheid en consistent hoge kwaliteit.

Als laatste streven we er altijd naar om prijscompetitief te zijn. We begrijpen dat budget een belangrijk aspect is bij het kiezen van een schildersbedrijf. Daarom garanderen we scherpe tarieven zonder in te boeten op kwaliteit.

Bij Schildersbedrijf Kettering, geloven we in het overtreffen van verwachtingen. Of u nu op zoek bent naar een complete herinrichting of een kleine opfrisbeurt, u kunt vertrouwen op ons binnenschilderwerk voor het beste resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Prachtig behang in een nieuwbouwwoning in Enschede

Waarom kiezen voor Kettering

5.000+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 5.000 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig schilderwerk te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

Inclusief kleurenadvies

Bij ons krijgt u niet alleen schilderwerk van hoge kwaliteit, maar ook professioneel kleurenadvies. Ons team helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties die uw ruimte tot leven brengen en harmonie creëren.

Kosten van onze Behangservice in Enschede

Bij Schildersbedrijf Kettering werken we hard om ervoor te zorgen dat we concurrentieel geprijsd zijn in de markt, zonder af te doen aan de kwaliteit van ons werk. Wij begrijpen dat budget vaak een beslissende factor is bij het kiezen van een behanger, en daarom houden we de kosten van onze diensten zo transparant mogelijk.

De kosten voor onze behangservice in Enschede kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte van de ruimte, het type behang dat wordt gekozen en de voorbereiding van de muren. Daarom raden we vaak aan om eerst een offerte aan te vragen. Dit kan eenvoudig online via onze website of telefonisch.

We streven ernaar om u vooraf een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie te geven. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u er zeker van zijn dat u de beste waarde voor uw geld krijgt. Om u een idee te geven van hoeveel onze diensten kunnen kosten, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

We zijn ervan overtuigd dat u bij Schildersbedrijf Kettering niet alleen de beste service krijgt, maar ook de beste prijs. We kijken ernaar uit om samen met u uw behangproject tot een succes te maken.

Wit behang in Enschede
Donker behang in Enschede

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Heeft u een project op het gebied van behangen in Enschede en bent u overtuigd dat Schildersbedrijf Kettering de juiste partner voor u is? Neem dan absoluut contact met ons op. We kijken ernaar uit om uw behangwerk in Enschede onder handen te nemen.

Met een sterke focus op klanttevredenheid en vakmanschap, werken we nauw samen met elke klant om ervoor te zorgen dat het eindproduct is zoals u het voor ogen heeft. Ons team van behangexperts is klaar om aan uw project te beginnen en de prachtige resultaten te leveren die u verdient.

Of u nu vragen heeft over onze services, advies nodig heeft over een aankomend project of gewoon een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of direct een offerte aanvragen via onze website.

Aarzel niet langer – laten we samenwerken om uw interieur die upgrade te geven die het verdient!

Werkzaam in Enschede

Bekijk ook eens

Bekijk hier al onze specialismen van Schildersbedrijf Kettering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Schildersbedrijf Kettering en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij kunnen ondersteunen met het uitzoeken van kleuren.

Bekijk over wat voor garantie je krijgt door dat wij erkend zijn door De Betere Schilder.

Advies nodig voor jouw schilderwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deskundig kleuren advies en begeleiding.