Persoonlijke aanpak

Het schilderwerk aan uw huis mag u gerust zien als een uitstekende investering in de toekomst, uw appeltje voor de dorst. Nog even afgezien van het feit dat u het natuurlijk een genot vindt om te zien… is uw huis een waardevol bezit, dat (mits goed onderhouden) zijn waarde behoudt. En dat onderhoud is dus enorm belangrijk. In ons kleine landje zijn de weersinvloeden zoals regen en wind, van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk en alleen daarom al verdient uw huis een vakman die met hart voor het schildersvak aan het werk gaat. Martijn en zijn medewerkers werken dus eigenlijk mee aan het op peil houden van uw eigendom op de lange termijn.

Het gemak van Kettering

Om uw huis in topconditie te houden moet deze regelmatig een inspectie- of onderhoudsbeurt krijgen, deze inspectiebeurt behoord tot de standaard service van Martijn. Goed en tijdig onderhoud is belangrijk om het houtwerk te beschermen en de kosten te beperken.

Wees grote onderhoudskosten voor

Net als bij een auto is het plegen van onderhoud aan uw woning dus noodzakelijk. Het is dus in uw belang om de kosten van onderhoud zo laag mogelijk te houden. Als het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moet worden, dan maakt u meer kosten dan noodzakelijk is. Het gaat er dus om dat u niet te lang wacht uw huis te laten schilderen.

Wanneer uw woning laten schilderen?

Als u kleine scheurtjes, blaasjes, het prille begin van verfbladders of afpoederen van de verf signaleert, is het hoog tijd om contact met ons op te nemen om uw huis te laten inspecteren. Wij kunnen voor u beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd, of dat het nog verantwoordt is het onderhoud uit te stellen.

Verfsystemen

Om buiten duurzaam schilderwerk af te leveren komt heel wat kijken. Aan de basis ligt een goed technisch advies. Dat wil niet zeggen dat wij daarbij altijd de goedkoopste oplossing kiezen. Natuurlijk kiezen wij daarbij voor kwaliteitsproducten, die geheel volgens de geldende voorschriften worden verwerkt. Ook wordt er door ons indien nodig het vochtpercentage en de temperatuur gecontroleerd.

Vroege Vogel Voordeel

Neem (in verband met de zomerdrukte) vroegtijdig contact met ons op om uw buitenschilderwerk na de winter zo snel mogelijk te laten uitvoeren. Hoe eerder u een afspraak met ons maakt, hoe eerder het schilderwerk in de planning kan opgenomen worden. Deze afspraak kan voor u ook nog gunstig zijn. Maak een afspraak of neem contact op voor de mogelijkheden.

Afspraak maken of advies nodig? Neem contact op

Onze diensten

Binnenschilderwerk

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?

Buitenschilderwerk

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?

Specialismen

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?