Persoonlijk advies

Persoonlijke aanpak

Elke woning verdient specifieke aandacht en elke woningeigenaar heeft zijn eigen wensen. Schilderen begint dan ook met een inventarisatie van uw wensen en de noodzakelijke werkzaamheden. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk advies over onder andere de wijze van uitvoering, materialen en kleuren. Ook besparingsmogelijkheden houden we scherp in het oog. Bijvoorbeeld door het gebruik van duurzame materialen en het gelijktijdig uitvoeren van verschillende werkzaamheden.

Afspraak = Afspraak

Eerlijk advies dragen we hoog in het vaandel. Zowel bij de inventarisatie als gedurende de uitvoering. Niemand is immers gebaat bij half werk. Dit levert u op de lange termijn slechts hoge kosten op. Als we tijdens ons werk nog zaken tegenkomen die verbeterd moet worden, geven we dit aan. En we bieden oplossingen. Onnodig werk voeren we nooit uit. Ons advies is altijd gebaseerd op noodzakelijk en gewenst onderhoud.

Meten is weten

Als u contact met ons opneemt, voeren wij een inspectie uit aan uw eigendom. In een duidelijk en overzichtelijk advies, geven wij alle bevindingen weer. Onder de noemer “Meten is Weten” kunnen wij na deze zogenoemde “conditiemeting” de situatie goed in kaart brengen en een advies op maat uitbrengen. De staat van het onderhoud maken wij volledig inzichtelijk, zodat u daarna niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Advies

Op basis van de bestaande situatie van de ondergrond, maken wij een verftechnisch advies. Dit advies kan dienen als werkomschrijving voor de uitvoering. Tevens kunnen deze adviezen dienen als uitgangspunt voor prijsvorming als u ook bij mijn “conculega’s” een offerte aanvraagt.

Een juiste advies geeft een langere levensduur en is dus kostenbesparend.

Afspraak maken of advies nodig? Neem contact op

Onze diensten

Binnenschilderwerk

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?

Buitenschilderwerk

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?

Specialismen

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?