Binnenschilderwerk, wandafwerking en spuitwerk

Binnenschilderwerk, veel mensen doen het zelf. Geïnspireerd door de woonprogramma’s op tv trekken we massaal naar de bouwmarkt om materialen in te slaan. Enthousiast gaan we thuis aan de gang. En natuurlijk, het kan ook hartstikke leuk zijn om zelf een leuk kleurtje op een wand in de woonkamer te zetten, of een kamertje te behangen. En zelfs al is het resultaat wat minder dan wanneer de schilder het zou doen, je bent er toch minstens zo trots op. En je houd geld in je zak, ook niet verkeerd.

Het gemak van Kettering

Om uw huis in topconditie te houden moet deze regelmatig een inspectie- of onderhoudsbeurt krijgen, deze inspectiebeurt behoord tot de standaard service van Martijn. Goed en tijdig onderhoud is belangrijk om het houtwerk te beschermen en de kosten te beperken.

Vakkundig en snel

Maar wat nu als u geen tijd heeft. Of erger nog, geen liefhebberij voor schilderen. U heeft weken het huis op kop, elke vrij uurtje schilderen, pffff. Met ons word overlast wordt tot een minimum beperkt en na iedere werkdag wordt de werkruimte opgeruimd achtergelaten. Alles snel klaar, heerlijk.

Een ander voordeel, tegenwoordig zijn wij wettelijk verplicht om in binnensituaties oplosmiddelarme verf te gebruiken. Dit is beter voor zowel uw gezondheid als die van onze vakmensen. Er komen nauwelijks nog vluchtige stoffen vrij, zodat de lucht schoner blijft. U zit dus niet nog lange tijd in de verflucht, zodat u de ruimten weer snel in gebruik kunt nemen

Wandafwerking

De mogelijkheden bij ons om de wanden en plafonds af te werken zijn schier onuitputtelijk. Alles is mogelijk bij Martijn. Wij werken met het principe van proefvlakken dus u kunt altijd iets uitproberen, bevalt het niet, doen we het anders.

Spuiten

Het spuiten van verf heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Ook Martijn en zijn medewerkers hebben deze technieken onder de knie. Voor meer informatie en filmpjes kijkt u eens bij specialismen op deze site.

Voordeel op binnenschilderwerk

Voordeel van Martijn voor u. Bij ons kunt u kortingen krijgen op uw uit te voeren binnenschilderwerk. Dit voordeel bestaat uit twee groepen, de Winter Winst en de Buien Bonus. Kijkt u eens op onze actiepagina voor meer informatie over deze voordelen.

Enkele voorbeelden van binnenschilderwerk

Afspraak maken of advies nodig? Neem contact op

Onze diensten

Binnenschilderwerk

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?

Buitenschilderwerk

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?

Specialismen

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?