Onderhoudsplan of planmatig onderhoud

Kies voor een meerjarig onderhoudsplan

Bij ons kunt u er eventueel ook voor kiezen om voor het schildersonderhoud een meerjarig onderhoudscontract af te sluiten. Dit kan onder andere voor woningen, scholen, zorginstellingen en openbare gebouwen. Als u een meerjarig onderhoudscontract afsluit, dan zorgen wij er voor dat het schilderwerk er steeds perfect uit ziet. Het schilderwerk wordt elk jaar gecontroleerd door Martijn. Waarna hij verslag bij u uitbrengt en de problemen oplost.

Voordelen van meerjarig onderhoudsplan

  • Wij houden voor u de staat van het schilderwerk in de gaten
  • U hoeft niet in één keer een groot bedrag uit te geven voor het schilderwerk. De hoogte van het bedrag dat u periodiek betaalt, hangt onder andere af van de huidige staat van onderhoud en de grootte van uw woning
  • Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woning
  • Het onderhoudswerk wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. Hierop wordt complete garantie gegeven

Voor wie is dit aantrekkelijk?

Het aangaan van een 10-jarige onderhoudcontract voor het buitenschilderwerk is aantrekkelijk voor velen. Vele particulieren, V v E’s, scholen, zorginstellingen, openbare gebouwen en de zakelijke markt kunnen wij tot onze klanten rekenen.

Kiest u ook voor jarenlang zorgeloos en goed schilderonderhoud?

Wilt u er ook van verzekerd zijn dat het schilderwerk aan uw pand er nu en in de toekomst perfect onderhouden uitziet? Wilt u er zelf niet meer naar om hoeven kijken? Neem dan contact op met ons.