Binnenschilderwerk

Klusprogramma’s

Binnenschilderwerk, veel mensen doen het zelf. Ge├»nspireerd door de woonprogramma’s op tv trekken we massaal naar de bouwmarkt om materialen in te slaan. Enthousiast gaan we thuis aan de gang. En natuurlijk, het kan ook hartstikke leuk zijn om zelf een leuk kleurtje op een wand in de woonkamer te zetten, of een kamertje te behangen. En zelfs al is het resultaat wat minder dan wanneer de schilder het zou doen, je bent er toch minstens zo trots op. En je houd geld in je zak, ook niet verkeerd.

Vakman

Maar wat nu als u geen tijd heeft. Of erger nog, geen liefhebberij voor schilderen. U heeft weken het huis op kop, elke vrij uurtje schilderen, pffff. Met ons word overlast wordt tot een minimum beperkt en na iedere werkdag wordt de werkruimte opgeruimd achtergelaten. Alles snel klaar, heerlijk !!!

Een ander voordeel, tegenwoordig zijn wij wettelijk verplicht om in binnensituaties oplosmiddelarme verf te gebruiken. Dit is beter voor zowel uw gezondheid als die van onze vakmensen. Er komen nauwelijks nog vluchtige stoffen vrij, zodat de lucht schoner blijft. U zit dus niet nog lange tijd in de verflucht, zodat u de ruimten weer snel in gebruik kunt nemen

Wandafwerking

De mogelijkheden bij ons om de wanden en plafonds af te werken zijn schier onuitputtelijk. Alles is mogelijk bij Martijn. Wij werken met het principe van proefvlakken dus u kunt altijd iets uitproberen, bevalt het niet, doen we het anders.

Behang

De wandbekleding in de vorm van behangselpapier is niet weg te denken uit de wandverfraaiings-mogelijkheden. Behang is weer helemaal terug van weg geweest. Overal duikt het behang met de verschillende motieven tegenwoordig op. Niet in hele kamers maar op verschillende wanden, als een opzichzelfstaand kunstwerk. Verder heb je nog textiel behang met papieren en linnen drager, de verschillende soorten afwasbare vinyl behangsoorten: te veel om op te noemen. Neem voor alle mogelijkheden rustig contact met ons op, wij laten u graag alle mogelijkheden zien en beleven..

Glasweefsel

Glasweefsel om op de wanden en/of plafonds te plakken en daarna in de gewenste kleuren te schilderen is er in tientallen designs. U ziet hier een staal van een wandafwerking die wij tegenwoordig veel toepassen. Glasweefsel, ook wel scan genoemd. Het is sterk en decoratief, ideaal voor slechte ondergronden en nieuwbouwmuren die zich nog moeten gaan zetten. Wat u hier ziet is een vrij veel gebruikt motief, maar er zijn nog vele andere motieven, tot geheel vlakke. Bovenaan in de afbeelding ziet u het glasweefsel onbehandeld, in het midden met een zijdeglanzende latex. Ideaal voor als het met regelmaat schoongemaakt moet worden. Bijvoorbeeld met huisdieren en/of kleine kinderen. Onder ziet u het glasweefsel met een matte latex in een kleurtje. Zo ziet u er zijn vele mogelijkheden.

Spuiten

Het spuiten van verf heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Ook Martijn en zijn medewerkers hebben deze technieken onder de knie. Voor meer informatie en filpjes kijkt u eens bij specialismen op deze site.

Voordeel

Voordeel van Martijn voor u. Bij ons kunt u kortingen krijgen op uw uit te voeren binnenschilderwerk. Dit voordeel bestaat uit twee groepen, de Winter Winst en de Buien Bonus. Kijkt u eens op onze actiepagina voor meer informatie over deze voordelen.